Povezane vesti
Sutra pretežno oblačno, mestimično s kišom
Novi magazin 16.06.2018
U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Obilne padavine očekuju se u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima. Duvaće slab i umeren, severni i… »
Oblačno, s pljuskovima i grmljavinom
N1 Info 16.06.2018
U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, lokalno uz obilnije padavine sa količinom kiše većom od 30 milimetara za 12 sati, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Najniža temperatura… »
Kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo 16.06.2018
Saznajte i kada će se razvedriti! U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, češćim u drugom delu dana. Lokalno su moguće obilnije padavine sa količinom kiše većom od 30 mm za 12 sati… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 50 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Nenad Marinković Gastoz POBEDNIK ELITE 8, sestra Aneli Ahmić preti Pinku tužbom
Svet & Skandal pre 25 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih