Povezane vesti
Zadruga: Sloba Radanović plakao na sav glas! (VIDEO)
Svet plus 16.06.2018
Protekle noći igrala se igra istine, a on se nikada gore nije osećao od početka rijalitija "Zadruga". Sloba Radanović izašao u dvorište i plakao na sav glas zbog rasprave sa bivšom devojkom Lunom i još uvek zakonitom suprugom Kijom! Zadrugari su… »
Prozori se tresli koliko su bivši ljubavnici vikali! Luna zaplakala: Šta hoćeš više od mene? Ako smo završili, pusti me…
Kurir 16.06.2018
Kad je Luna izjavila da je ponosna na Teodorinu i Anđelovu ljubav, istakla to kako je ta veza prava i podržala par u svakom smislu, nije ni slutila da će toliko pogoditi bivšeg dečka da će se posvađati kao nikada do sada. Naime, pevač joj je… »
Luna i Sloba ponovo zaratili, pevač zaplakao: Svi ste ljudi sada, četiri dana pred kraj! (video)
Večernje novosti 16.06.2018
Protekla noć u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima protekla je u znaku igre istine. Protekla noć u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima protekla je u znaku igre istine. Zadrugari su spustili sve maske i potpuno otvorili karte jedni prema… »
Izgubio kontrolu! Luna i Sloba ponovo zaratili, pevač zaplakao: Svi ste ljudi sada, četiri dana pred kraj! (video)
Kurir 16.06.2018
Ni najnovija Igra istine među zadrugarima nije prošla bez incidenata! Bivši par Luna Đogani i Sloba Radanović ovoga puta potegli su raspravu o tome što je blogerka izjavila kako je ponosna na vezu Teodore i Anđela, što je Slobu veoma uznemirilo… »
Drama trajala celu noć: Sloba zbog Lune i Kije plakao na sav glas u dvorištu
Blic 16.06.2018
Do kraja prve sezone "Zadruge" ostalo je još samo četiri dana, a iako broje sate do napuštanja Bele kuće to nije sprečilo ukućane da se žestoko svađaju. Glavni akteri i ovog puta bili su Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani. Tokom igre… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, i dalje oprečno o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 4 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 55 minutajoš 48 povezanih