Povezane vesti
Kija doživela nervni slom, gušila se u suzama i urlala nakon svađe sa Slobom, on povredio nogu! (video)
Telegraf 16.06.2018
Kija i Sloba su imali najžučniju raspravu do sada, zadrugari ih šokirano posmatrali, nisu znali kako da ih smire. Kija Kockar i Sloba Radanović žestoko su se posvađali, nakon čega je Kristina doživela nervni slom, pa je vikala i plakala na sav glas… »
Rekao je da je mogao da ima seks sa tobom kad god je hteo! Sloba pobesneo zbog Luninog izvinjenja Anđelu i Teodori! (VIDEO)
Telegraf 16.06.2018
- Ona juri da se izvini njemu a on se njoj nikad nije izvinio - vikao je razjareno Sloba. Prošle noći zadrugari su igrali igru istine, a onda je ponovo došlo do svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Sloba je zamerio Đoganijevoj zbog toga što je… »
Pogledaj me u oči i reci da je kraj! Sloba odlučio da prekine komunikaciju sa Lunom! (VIDEO)
Telegraf 16.06.2018
- Laku noć, prijatno, biće ti žao zbog svega - rekao je Sloba. Prošle noći za vreme igre istine došlo je do nekoliko svađa između Lune i Slobe. Oni su se osamili u radionicu, a onda i u dvorište kako bi na miru porazgovarali o svemu. Svi ćete da… »
Zgadila sam se sama sebi! Luna se pokajala zbog sukoba sa Slobom, on je zaprepašćeno slušao! (VIDEO)
Telegraf 16.06.2018
To nisam ja, gledam i mislim: "Ko je ova devojka, šta je ovo, šta je sa ovom ludačom" - rekla je Luna. Prošle noći Luna Đogani je priznala da se jako kaje zbog žestokog incidenta za vreme žurke koji je izbio između nje i Slobe, kada je došlo i do… »
Svi ćete da postanete ljudi četiri dana pred kraj! Sloba pobegao u dvorište, pa naglas plakao! (VIDEO)
Telegraf 16.06.2018
Dok su zadrugari igrali igru istine, Radanović je rešio da se osami, a onda se rasplakao. Prošle noći zadrugari su igrali igru istine. Dok je Luna Đogani odgovarala na pitanje koje joj je postavila Zorica Marković, a tiče se njenog odnosa sa Slobom… »
Vesti dana »

Kraj tročasovnog razgovora Putina i američkog izaslanika u Moskvi
Beta pre 28 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Kruševac: Otkriveno oko 40 tona neoznačenog i potencijalno opasnog pilećeg mesa
Pressek pre 3 satajoš 24 povezane