Povezane vesti

Kija doživela nervni slom, gušila se u suzama i urlala nakon svađe sa Slobom, on povredio nogu! (video)

Kija doživela nervni slom, gušila se u suzama i urlala nakon svađe sa Slobom, on povredio nogu! (video)

Telegraf 16.06.2018
Kija i Sloba su imali najžučniju raspravu do sada, zadrugari ih šokirano posmatrali, nisu znali kako da ih smire. Kija Kockar i Sloba Radanović žestoko su se posvađali, nakon čega je Kristina doživela nervni slom, pa je vikala i plakala na sav glas… »
Rekao je da je mogao da ima seks sa tobom kad god je hteo! Sloba pobesneo zbog Luninog izvinjenja Anđelu i Teodori! (VIDEO)

Rekao je da je mogao da ima seks sa tobom kad god je hteo! Sloba pobesneo zbog Luninog izvinjenja Anđelu i Teodori! (VIDEO)

Telegraf 16.06.2018
- Ona juri da se izvini njemu a on se njoj nikad nije izvinio - vikao je razjareno Sloba. Prošle noći zadrugari su igrali igru istine, a onda je ponovo došlo do svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Sloba je zamerio Đoganijevoj zbog toga što je… »
Pogledaj me u oči i reci da je kraj! Sloba odlučio da prekine komunikaciju sa Lunom! (VIDEO)

Pogledaj me u oči i reci da je kraj! Sloba odlučio da prekine komunikaciju sa Lunom! (VIDEO)

Telegraf 16.06.2018
- Laku noć, prijatno, biće ti žao zbog svega - rekao je Sloba. Prošle noći za vreme igre istine došlo je do nekoliko svađa između Lune i Slobe. Oni su se osamili u radionicu, a onda i u dvorište kako bi na miru porazgovarali o svemu. Svi ćete da… »
Zgadila sam se sama sebi! Luna se pokajala zbog sukoba sa Slobom, on je zaprepašćeno slušao! (VIDEO)

Zgadila sam se sama sebi! Luna se pokajala zbog sukoba sa Slobom, on je zaprepašćeno slušao! (VIDEO)

Telegraf 16.06.2018
To nisam ja, gledam i mislim: "Ko je ova devojka, šta je ovo, šta je sa ovom ludačom" - rekla je Luna. Prošle noći Luna Đogani je priznala da se jako kaje zbog žestokog incidenta za vreme žurke koji je izbio između nje i Slobe, kada je došlo i do… »
Svi ćete da postanete ljudi četiri dana pred kraj! Sloba pobegao u dvorište, pa naglas plakao! (VIDEO)

Svi ćete da postanete ljudi četiri dana pred kraj! Sloba pobegao u dvorište, pa naglas plakao! (VIDEO)

Telegraf 16.06.2018
Dok su zadrugari igrali igru istine, Radanović je rešio da se osami, a onda se rasplakao. Prošle noći zadrugari su igrali igru istine. Dok je Luna Đogani odgovarala na pitanje koje joj je postavila Zorica Marković, a tiče se njenog odnosa sa Slobom… »

Vesti dana »