Povezane vesti
Mladen Krstajić: Već pet dana znam sastav, Kostarikanci nas neće zavarati!
Hot sport 16.06.2018
Uoči prve utakmice na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pred novinarima u Samari bili su selektor Srbije Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov. Selektor Krstajić prezadovoljan je atmosferom u timu i to je ono što ga najviše raduje pred start… »
Aleksandar Kolarov: Traka mi nije otežavajuća okolnost, Bane je lider ove reprezentacije
Hot sport 16.06.2018
Uz selektora Mladena Krstajića, na konferenciji za medije pred meč sa Kostarikom javnosti se obratio i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov. Srbija sutra igra protiv Kostarike prvi meč na Mondijalu u Rusiji. Igrači su danas odradili… »
Krstajić krije tim iako nema nijednu dilemu
Vesti online 16.06.2018
Kapiten srpske reprezentacije Kolarov smatra da je utakmica s Kostarikom izuzetno značajna kao putokaz na Mundijalu. Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić izjavio je da je napravljena sjajna atmosfera i da je ekipa spremna za duel sa… »
Krstajić odgovorio na pitanje o sastavu i poručio Kostarikancima: "Neće nas zavarati Engleska i Belgija"
Sportske.net 16.06.2018
Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov su izašli pred novinare pred utakmicu sa Kostarikom. Reprezentacija Srbije sutra od 14 časova igra svoj prvi meč na Mundijalu posle 8 godina, protivnik će nam biti selekcija Kostarike. "Što se tiče protekle tri… »
Kostić: Imam pozitivnu tremu
Politika 16.06.2018
Mladen Krstajić biće na slatkim mukama da sastavi tim protiv Kostarike s obzirom da su svi spremni. – Svi su složni: sutra samo pobeda dolazi u obzir. Od našeg izveštača Samara - Reprezentacija Srbije igra sutra prvu utakmicu na Mundijalu protiv… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 3. februar: Vraća se jutarnji minus, pada i temperatura
Mondo pre 3 satajoš 7 povezanih
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 7 satijoš 3 povezane
Bes nije jenjava! U Nemačkoj protesti protiv pooštravanja migracione politike i saradnje sa desničarima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Šta se ovo dešava: Još jedan ogroman trejd u NBA, a Denver i dalje ćuti
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih