Povezane vesti
Mladen Krstajić: Već pet dana znam sastav, Kostarikanci nas neće zavarati!
Hot sport 16.06.2018
Uoči prve utakmice na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pred novinarima u Samari bili su selektor Srbije Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov. Selektor Krstajić prezadovoljan je atmosferom u timu i to je ono što ga najviše raduje pred start… »
Aleksandar Kolarov: Traka mi nije otežavajuća okolnost, Bane je lider ove reprezentacije
Hot sport 16.06.2018
Uz selektora Mladena Krstajića, na konferenciji za medije pred meč sa Kostarikom javnosti se obratio i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov. Srbija sutra igra protiv Kostarike prvi meč na Mondijalu u Rusiji. Igrači su danas odradili… »
Krstajić krije tim iako nema nijednu dilemu
Vesti online 16.06.2018
Kapiten srpske reprezentacije Kolarov smatra da je utakmica s Kostarikom izuzetno značajna kao putokaz na Mundijalu. Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić izjavio je da je napravljena sjajna atmosfera i da je ekipa spremna za duel sa… »
Krstajić odgovorio na pitanje o sastavu i poručio Kostarikancima: "Neće nas zavarati Engleska i Belgija"
Sportske.net 16.06.2018
Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov su izašli pred novinare pred utakmicu sa Kostarikom. Reprezentacija Srbije sutra od 14 časova igra svoj prvi meč na Mundijalu posle 8 godina, protivnik će nam biti selekcija Kostarike. "Što se tiče protekle tri… »
Kostić: Imam pozitivnu tremu
Politika 16.06.2018
Mladen Krstajić biće na slatkim mukama da sastavi tim protiv Kostarike s obzirom da su svi spremni. – Svi su složni: sutra samo pobeda dolazi u obzir. Od našeg izveštača Samara - Reprezentacija Srbije igra sutra prvu utakmicu na Mundijalu protiv… »
Vesti dana »

Francuska nudi obaveštajne podatke Ukrajini posle suspenzije takve pomoći iz SAD
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 12 povezanih

Za Sašinu porodicu 6. mart je nekada bio najradosniji dan, ali više nikada neće biti
Svet & Skandal pre 1 satjoš 14 povezanih

Prolećni dan pred nama, danas do 21 stepen: Rhmz objavio i detaljnu prognozu za vikend, evo šta nas čeka
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih

"Grand parada" - poslednji put: Suzana i deca neutešni - estrada se oprašta od Saše Popovića
Večernje novosti pre 13 minutajoš 12 povezanih