Повезане вести

Најбоља увертира за Србија - Костарика, укључите ТВ два сата раније!

Најбоља увертира за Србија - Костарика, укључите ТВ два сата раније!

Спортске.нет 16.06.2018
Квалитетни фудбалски ТВ програм сутра ће почети раније него што сте очекивали... Репрезентација Србије у недељу од 14 часова у Самари играће своју прву утакмицу на Мундијалу у Русији, ривал нашем националном тиму биће селекција… »
Коларов: Бане заслужио рекорд, терен је наша истина!

Коларов: Бане заслужио рекорд, терен је наша истина!

Спортски журнал 16.06.2018
Самоуверен, речит, конкретан, Александар Коларов. Много тога је рекао, многима који то до сада нису схватили отварањем мисли објаснио зашто је баш он истински вођа на терену. Да млади на њега потпуно могу да се ослоне… »
Крстајић зна тим, а којих 11 бисте ви изабрали?

Крстајић зна тим, а којих 11 бисте ви изабрали?

Мондо 16.06.2018
Недељама, чак и месецима уназад, расправља се о томе којих 11 ће Младен Крстајић извести у Самари против Костарике. Желимо да чујемо ваше мишљење! Мање од 20 часова до првог меча Србије на Светском првенству! "Орлови" ће на… »
Ново партизаново појачање о ‘орловима’: Желим им да прођу групу!

Ново партизаново појачање о ‘орловима’: Желим им да прођу групу!

Хот спорт 16.06.2018
Фудбалери Партизана спремају се за нову сезону, али упркос тренинзима пажња је усмерена и ка Русији, где се одржава Светско првенство. Репрезентација Србије сутра од 14 часова игра свој први меч, противник је Костарика, а ново… »
Крстајић: Састав за Костарику знам већ пет дана

Крстајић: Састав за Костарику знам већ пет дана

Н1 Инфо 16.06.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић пред прву утакмицу на Светском првенству у Русији, коју његов тим игра против Костарике рекао је да је задовољан припремама за тај меч. Миленниум - спонзор вести са… »
Крстајић: Спремни! Састав знам ја

Крстајић: Спремни! Састав знам ја

Мондо 16.06.2018
Селектор Србије Младен Крстајић поручује да је атмосфера у екипи одлична пред прву утакмицу на Мундијалу, која је битна као и остале две у групи. "Било би неозбиљно да издиктирам тим у овом моменту, али је мање-више то познато"… »
Коларов: Морамо да будемо поштени једни према другима

Коларов: Морамо да будемо поштени једни према другима

Н1 Инфо 16.06.2018
Репрезентација Србије ће у недељу против Костарике одиграти свој први меч на Светском првенству у Русији. Миленниум - спонзор вести са Светског првенства Александар Коларов ће први пут као капитен предводити Орлове на неком… »
Коларов отишао корак даље: Шта год да се деси против Костарике - Швајцарска ће бити круцијална

Коларов отишао корак даље: Шта год да се деси против Костарике - Швајцарска ће бити круцијална

Вечерње новости 16.06.2018
Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов рекао је да је уверен у квалитет његовог тима уочи утакмице са Костариком на почетку Светског првенства. Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов рекао… »
Коларов: Најтежи могући меч, али знамо ко смо

Коларов: Најтежи могући меч, али знамо ко смо

Мондо 16.06.2018
Капитен Србије поштује Костарику и поручује пред први меч на Мундијалу да је најважније да буду тим. "Ако будемо прави као људи, а тако је било до сада, направићемо нешто. Коректни и поштени једни према другима" Још само један… »
Какве речи капитена: "Будимо људи међу собом, можда нешто и направимо"

Какве речи капитена: "Будимо људи међу собом, можда нешто и направимо"

Спортске.нет 16.06.2018
Александар Коларов је такође изашао пред новинаре у суботу пред дуел са Костариком. Српски фудбалер Александар Коларов је такође изашао пред новинаре поред Младена Крстајића, селектора националног тима. Коларов је напомињао више… »

Вести дана »