Povezane vesti
Ne stišavaju se varnice: Nakon što je Kija šamarala muža, pevača napala i Luna! Mene može da odgurne, sa njom ne sme! On besan…
Kurir 16.06.2018
Odnos između ljubavnog trougla Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar iz dana u dan sve je žešći i pun varnica. Stjuardesa je danas nasrnula na muža, ali tu nije kraj haosu. Nakon te tuče, i Luna je napala Slobu. "Ja sam ovde nervni slom… »
Zadrugari su izabrali strane: Nakon najveće svađe u rijalitiju Sanja tešila Kiju, a ovaj zadrugar je pritrčao da previje Slobi…
Kurir 16.06.2018
Na sastanku ukućana nastala je najžešća svađa između Kristine Kockar i Slobe Radanovića ikada. Naime, zadrugari su iznosili razloge zašto svako od njih zaslužuje pobedu a onda je potpuno neočekivano nastao haos. Kija i Sloba su urlali jedno na drugo prvo… »
NIKAD ŽEŠĆI SUKOB SUPRUŽNIKA! Kija se GUŠILA U SUZAMA, PA JOJ SE SLOŠILO, Sloba priznao: ISTINA JE, LJUBILI SMO SE IZA ŠKODE…
Svet & Skandal 16.06.2018
Danas se u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima dogodila najžešća svađa između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar ikada. Naime, zadrugari su navodili svoje razloge zašto treba da odnesu pobedu a onda je nastao haos. Kija je urlala na svog… »
Kija vikala da će bog da mu vrati: Nakon što je nasrnula na muža, Sloba pao i povredio nogu! Obezbeđenje ga odvelo iz…
Kurir 16.06.2018
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović brutalno su se sukobili, a stjuardesa je još uvek zakonitog supruga šamarala i udarala. Ali tu se haos nije zaustavio. Kada je oezbeđenje došlo po pevača i odvelo ga do kapije, Kija je urlala.. "Stoko jedna… »
Vesti dana »

Nis nastavlja s radom Sankcije ponovo odložene Srbiji obezbeđeno stabilno snabdevanje
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Golman Zvezde neutešan posle bolne eliminacije: Zaplakao posle ispadanja iz Lige šampiona VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 52 povezane

Protesti u Srbiji: Jutros mirno kod Filozofskog u Novom Sadu, najavljeno novo okupljanje
NIN pre 8 minutajoš 20 povezanih