Povezane vesti
Zagrepčanka izgubila mobilni i oprostila se od njega: Lucija ipak odlučila da još jednom pozove svoj broj i doživela najveće…
Kurir 16.06.2018
ZAGREB - Devojka je izgubila mobilni telefon u tramvaju i mislila da ga više nikada neće naći. "Kad sam prošla sva mesta gde sam bila i shvatila da sam ga stvarno izgubila u tramvaju otpisala sam da ću ga ikad pronaći. Ipak nešto me nateralo da se još… »
Lucija je zaboravila mobilni telefon u tramvaju: Pozvala je svoj broj, a kada je čula glas sa druge strane, doživela je…
Telegraf 16.06.2018
Priču su preneli i regionalni mediji, ističući da je devojka htela da svojom pričom drugima vrati veru u ljude. Često imamo priliku da čujemo priče da je neko slučajno izgubio mobilni telefon u prevozu, ali da ga je spletom srećnih okolnosti ipak na… »
Vesti dana »
Lindzi Von podvrgnuta još jednoj operaciji posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Euronews pre 45 minutajoš 26 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 50 minutajoš 41 povezana
NBS: U drugoj polovini 2025. porasle i dinarska i devizna štednja
Ekapija pre 4 satijoš 30 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih
„Svoj na svome“: Preko 45.000 zahteva samo u Nišu, Leskovcu 12.000, Vranju 3.700, Prokuplje bez zvaničnih podataka
Rešetka pre 4 minutajoš 82 povezane