Повезане вести

Инцидент у Москви Таксиста који је улетео у пешаке: За воланом сам био 20 сати, само сам хтео да спавам (видео)

Инцидент у Москви Таксиста који је улетео у пешаке: За воланом сам био 20 сати, само сам хтео да спавам (видео)

Вечерње новости 17.06.2018
Исказ таксисте који је у Москви повредио осморо пешака. Возио непрекидно 20 сати - притиснуо гас, уместо кочнице. МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Таксиста Анарбек Оглу Чингиз, гастарбајтер из Киргизије, који је у најстрожем центру… »
Таксиста који је улетео међу пешаке у Москви: Заспао сам

Таксиста који је улетео међу пешаке у Москви: Заспао сам

Н1 Инфо 17.06.2018
Такси је улетео међу пешаке у центру Москве код Црвеног трга и повредио неколико јер је возач заспао за воланом, саопштила је данас московска полиција. После несреће која се десила у суботу, полиција је објавила видео снимак… »
Таксиста који је возилом ударио пешаке у Москви рекао да је заспао за воланом

Таксиста који је возилом ударио пешаке у Москви рекао да је заспао за воланом

Нови магазин 17.06.2018
Такси је улетео међу пешаке у центру Москве код Црвеног трга и повредио неколико јер је возач заспао за воланом, саопштила је данас московска полиција. После несреће која се десила у суботу, полиција је објавила видео снимак… »
Притворени таксиста у Москви: За воланом сам био 20 сати

Притворени таксиста у Москви: За воланом сам био 20 сати

РТС 17.06.2018
Таксиста који је у суботу улетео на тротоар и повредио осморо људи у центру Москве, недалеко од Црвеног трга, рекао је полицији да је за воланом био 20 сати и да је само желео да оде кући и спава. Тас преноси да је московска… »
Бежи од бесних пролазника: Објављен снимак таксисте који је улетео међу пешаке (видео)

Бежи од бесних пролазника: Објављен снимак таксисте који је улетео међу пешаке (видео)

Вечерње новости 16.06.2018
Снимци таксисте који је данас улетео међу људе на тротоару у центру Москве, недалеко од Црвеног трга, при чему је повређено осморо људи објављени су на друштвеним мрежама. Снимци таксисте који је данас улетео међу људе на… »
Москва: Таксиста улетео међу пешаке

Москва: Таксиста улетео међу пешаке

Данас 16.06.2018
У у центру Москве код Црвеног Трга осам особа је повређено када је таксиста возилом улетео у пешаке, саопштиле су руске власти и додале да је возач приведен. Возач је, према првим подацима, изгубио контролу над воланом. Центар за… »

Вести дана »