Povezane vesti
Incident u Moskvi Taksista koji je uleteo u pešake: Za volanom sam bio 20 sati, samo sam hteo da spavam (video)
Večernje novosti 17.06.2018
Iskaz taksiste koji je u Moskvi povredio osmoro pešaka. Vozio neprekidno 20 sati - pritisnuo gas, umesto kočnice. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA Taksista Anarbek Oglu Čingiz, gastarbajter iz Kirgizije, koji je u najstrožem centru Moskve u ulici Iljinka… »
Taksista koji je vozilom udario pešake u Moskvi rekao da je zaspao za volanom
Novi magazin 17.06.2018
Taksi je uleteo među pešake u centru Moskve kod Crvenog trga i povredio nekoliko jer je vozač zaspao za volanom, saopštila je danas moskovska policija. Posle nesreće koja se desila u subotu, policija je objavila video snimak saslušanja privedenog… »
Taksista koji je uleteo među pešake u Moskvi: Zaspao sam
N1 Info 17.06.2018
Taksi je uleteo među pešake u centru Moskve kod Crvenog trga i povredio nekoliko jer je vozač zaspao za volanom, saopštila je danas moskovska policija. Posle nesreće koja se desila u subotu, policija je objavila video snimak saslušanja privedenog… »
Pritvoreni taksista u Moskvi: Za volanom sam bio 20 sati
RTS 17.06.2018
Taksista koji je u subotu uleteo na trotoar i povredio osmoro ljudi u centru Moskve, nedaleko od Crvenog trga, rekao je policiji da je za volanom bio 20 sati i da je samo želeo da ode kući i spava. Tas prenosi da je moskovska policija objavila… »
Beži od besnih prolaznika: Objavljen snimak taksiste koji je uleteo među pešake (video)
Večernje novosti 16.06.2018
Snimci taksiste koji je danas uleteo među ljude na trotoaru u centru Moskve, nedaleko od Crvenog trga, pri čemu je povređeno osmoro ljudi objavljeni su na društvenim mrežama. Snimci taksiste koji je danas uleteo među ljude na trotoaru u centru… »
Moskva: Taksista uleteo među pešake
Danas 16.06.2018
U u centru Moskve kod Crvenog Trga osam osoba je povređeno kada je taksista vozilom uleteo u pešake, saopštile su ruske vlasti i dodale da je vozač priveden. Vozač je, prema prvim podacima, izgubio kontrolu nad volanom. Centar za kontrolu saobraćaja… »
Vesti dana »
Aleksandar Vučić sutra se obraća javnosti zbog eksplozije na Kosovu
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana