Повезане вести
БРАНИО САМ И КРИСТИНУ И ЛУНУ СВИМ СРЦЕМ! Слоба се каје што је уништио живот себи и Кији, а онда признао чиме га је Луна…
Свет & Скандал 17.06.2018
С обзиром на то да су Кристина Коцкар и Слободан Радановић током јучерашњег дана имали жестоку расправу када је Кија инсистирала да певач призна да су се њих двоје пољубили иза “Шкоде” су једно другом упутили тешке речи, било… »
Луна душу исплакала! Биће ми тешко: Блогерка се сакрила у радионици, због овога не може да се сабере (видео)
Курир 17.06.2018
Дрво мудрости испунило је музичку жељу читавом љубавном троуглу, о којем прича регион. Још увек законити супружници Кристина Кија Коцкар и Слоба Радановић тражили су да чују своје омиљене песме, али Луна Ђогани је своју… »
5 Дана не могу да избришу 9 и по месеци! Певачева искрена исповест из рајског врта на самом крају ријалитија: Не зна се ко се…
Курир 17.06.2018
Након турбулентног дана, Кристина Кија Коцкар и Слоба Радановић нису успели да реше несугласице, те га је Дрво мудрости позвало на разговор. Тада, певач је отворио душу и испричао све. Осврнуо се и на однос са бившом девојком… »
Нови обрт, луна на ивици слома: Слоба посветио песму Кији, Ђоганијева грцала у сузама
Блиц 17.06.2018
Кија и Слоба у току јучерашњег дана имали су велику свађу у којој је дошло чак и до физичког окршаја, а ова ситуација додтано је подоршала и певачев однос са Луном Ђогани који је последњих дана већ био изузетно лош. После… »
Ја га волим, али морам да побегнем: Кија ридајући рекла све о односу са Слобом (видео)
Вечерње новости 17.06.2018
За Кристину Коцкар јучерашњи дан у ријалитију "Задруга" прошао је веома бурно, емотивно, са пуно суза, емоција. За Кристину Коцкар јучерашњи дан у ријалитију "Задруга" прошао је веома бурно, емотивно, са пуно суза, емоција… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
Глас Западне Србије пре 10 минутајош 12 повезаних

Вучић честитао Дан српског јединства, слободе и националне заставе
Телеграф пре 16 минутајош 8 повезаних

У четири саобраћајне незгоде у Београду десет особа лакше повређено
Политика пре 41 минутајош 7 повезаних