Povezane vesti
Ovakav zadatak još nisu imali! Zadrugari od Velikog šefa dobili izazov koji ih je sve podigao na noge! (VIDEO)
Telegraf 17.06.2018
Ukućani su dobro pročitali pravila igre, a onda su se okupili u dvorištu pored bazena. Zadrugari su danas dobili izazov od Velikog šefa, a odmah nakon buđenja on im je poslao pismo i objasnio pravila ove igre. U pitanju je bila igrica sa peškirima i… »
Luna se gušila u suzama kada je čula pesmu koju je posvetila Slobi, a evo šta je on radio za to vreme! (VIDEO)
Telegraf 17.06.2018
Đoganijeva se sakrila u radionicu, a kada su je emocije totalno savladale nije mogla da zaustavi svoje suze. Drvo mudrosti rešilo je da obraduje Lunu i da joj ispuni muzičku želju. Đoganijeva je tražila numeru grupe "Fanki Dži" pod nazivom "Biće… »
Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pesmu specijalno za njega! (VIDEO)
Telegraf 17.06.2018
- Neka bude za Slobu pesma. Eto, on je naručio Kristin, ona njemu, evo i ja ću za njega - rekla je ona. Luna Đogani je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila šta misli i kako se oseća nakon žestoke svađe koja se desila između Kije i Slobe. Sloba… »
To je veza bez obaveza! Zorica progovorila o svojoj ljubavi sa Duškom, pa zaprepastila sve! (VIDEO)
Telegraf 17.06.2018
- Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on... - rekla je Zorica. Zorica Marković je prva finalistkinja koja je prošle noći napustila Zadrugu. Zorica je nakon izlaska iz Bele kuće gostovala u studiju gde je sa… »
Sloba progovorio o žestokom sukobu sa Kijom, pa spomenuo i Lunu! (VIDEO)
Telegraf 17.06.2018
- Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši - rekao je Sloba. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Slobe i Kije. Kristina je insistirala da njen… »
Vesti dana »

Sutra dan žalosti u Novom Sadu: Grđani se opraštaju od mladog Vukašina Crnčevića (19)
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih

Tramp veruje u brz prekid vatre u Ukrajini: Dok mi razgovaramo, pregovara se o podeli zemlje između dve države
NIN pre 3 satajoš 15 povezanih

Piksi sve otkrio, imaće mnogo jači tim nego u Beču: Nije to moj posao, ali reći ću vam
Mondo pre 19 minutajoš 14 povezanih