Povezane vesti

Ovakav zadatak još nisu imali! Zadrugari od Velikog šefa dobili izazov koji ih je sve podigao na noge! (VIDEO)

Ovakav zadatak još nisu imali! Zadrugari od Velikog šefa dobili izazov koji ih je sve podigao na noge! (VIDEO)

Telegraf 17.06.2018
Ukućani su dobro pročitali pravila igre, a onda su se okupili u dvorištu pored bazena. Zadrugari su danas dobili izazov od Velikog šefa, a odmah nakon buđenja on im je poslao pismo i objasnio pravila ove igre. U pitanju je bila igrica sa peškirima i… »
Luna se gušila u suzama kada je čula pesmu koju je posvetila Slobi, a evo šta je on radio za to vreme! (VIDEO)

Luna se gušila u suzama kada je čula pesmu koju je posvetila Slobi, a evo šta je on radio za to vreme! (VIDEO)

Telegraf 17.06.2018
Đoganijeva se sakrila u radionicu, a kada su je emocije totalno savladale nije mogla da zaustavi svoje suze. Drvo mudrosti rešilo je da obraduje Lunu i da joj ispuni muzičku želju. Đoganijeva je tražila numeru grupe "Fanki Dži" pod nazivom "Biće… »
Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pesmu specijalno za njega! (VIDEO)

Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pesmu specijalno za njega! (VIDEO)

Telegraf 17.06.2018
- Neka bude za Slobu pesma. Eto, on je naručio Kristin, ona njemu, evo i ja ću za njega - rekla je ona. Luna Đogani je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila šta misli i kako se oseća nakon žestoke svađe koja se desila između Kije i Slobe. Sloba… »
To je veza bez obaveza! Zorica progovorila o svojoj ljubavi sa Duškom, pa zaprepastila sve! (VIDEO)

To je veza bez obaveza! Zorica progovorila o svojoj ljubavi sa Duškom, pa zaprepastila sve! (VIDEO)

Telegraf 17.06.2018
- Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on... - rekla je Zorica. Zorica Marković je prva finalistkinja koja je prošle noći napustila Zadrugu. Zorica je nakon izlaska iz Bele kuće gostovala u studiju gde je sa… »
Sloba progovorio o žestokom sukobu sa Kijom, pa spomenuo i Lunu! (VIDEO)

Sloba progovorio o žestokom sukobu sa Kijom, pa spomenuo i Lunu! (VIDEO)

Telegraf 17.06.2018
- Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši - rekao je Sloba. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Slobe i Kije. Kristina je insistirala da njen… »

Vesti dana »