Повезане вести

Овакав задатак још нису имали! Задругари од Великог шефа добили изазов који их је све подигао на ноге! (ВИДЕО)

Овакав задатак још нису имали! Задругари од Великог шефа добили изазов који их је све подигао на ноге! (ВИДЕО)

Телеграф 17.06.2018
Укућани су добро прочитали правила игре, а онда су се окупили у дворишту поред базена. Задругари су данас добили изазов од Великог шефа, а одмах након буђења он им је послао писмо и објаснио правила ове игре. У питању је била… »
Луна се гушила у сузама када је чула песму коју је посветила Слоби, а ево шта је он радио за то време! (ВИДЕО)

Луна се гушила у сузама када је чула песму коју је посветила Слоби, а ево шта је он радио за то време! (ВИДЕО)

Телеграф 17.06.2018
Ђоганијева се сакрила у радионицу, а када су је емоције тотално савладале није могла да заустави своје сузе. Дрво мудрости решило је да обрадује Луну и да јој испуни музичку жељу. Ђоганијева је тражила нумеру групе "Фанки Џи"… »
То је веза без обавеза! Зорица проговорила о својој љубави са Душком, па запрепастила све! (ВИДЕО)

То је веза без обавеза! Зорица проговорила о својој љубави са Душком, па запрепастила све! (ВИДЕО)

Телеграф 17.06.2018
- Кад се видимо, видимо, кад се не видимо ништа. Не могу ја, престрог је он... - рекла је Зорица. Зорица Марковић је прва финалисткиња која је прошле ноћи напустила Задругу. Зорица је након изласка из Беле куће гостовала у… »
Луна плакала као киша док је причала о Слоби, а онда наручила Анабелину песму специјално за њега! (ВИДЕО)

Луна плакала као киша док је причала о Слоби, а онда наручила Анабелину песму специјално за њега! (ВИДЕО)

Телеграф 17.06.2018
- Нека буде за Слобу песма. Ето, он је наручио Кристин, она њему, ево и ја ћу за њега - рекла је она. Луна Ђогани је у разговору са дрветом мудрости открила шта мисли и како се осећа након жестоке свађе која се десила између… »
Слоба проговорио о жестоком сукобу са Кијом, па споменуо и Луну! (ВИДЕО)

Слоба проговорио о жестоком сукобу са Кијом, па споменуо и Луну! (ВИДЕО)

Телеграф 17.06.2018
- Биле су заслепљене ониме што сам ја урадио, али сам се трудио да будем добар човек, али наравно и ја сам људско биће које греши - рекао је Слоба. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе између Слобе и Кије. Кристина је… »

Вести дана »