Povezane vesti

GO DS doneo odluku o učešću u formiranju saveza

Dnevnik 17.06.2018
BEOGRAD: Glavni odbor DS doneo je danas odluku o ucešću u formiranju opozicionog Saveza za Srbiju, objavili su danas funkcioneri DS na tviteru. "DS donela odluku o ucešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam velika borba. Za građane, za… »

DS pravi savez sa Đilasom

Večernje novosti 17.06.2018
Kontroverze oko kvoruma na Glavnom odboru Demokratske stranke. Odlučeno da DS učestvuje u formiranju opozicionog Saveza za Srbiju. Za zamenika predsednika izabran Saša Paunović. GLAVNI odbor Demokratske stranke odlučio je danas da učestvuje u… »

Blokada u demokratskoj stranci? GO DS bez kvoruma, Lutovac negira

Kurir 17.06.2018
BEOGRAD - Na prvoj sednici Glavnog odbora DS od kada je izabran za predsednika stranke, Zoran Lutovac nije imao kvorum zbog čega nije izabran Izvršni odbor. Lutovac, međutim, za Tanjug kaže da izbor novog predsednika Izvršnog odbora nije bio ni… »

Lutovac: DS odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza

SEEbiz 17.06.2018
BEOGRAD - Demokratska stranka je na sednici Glavnog odbora odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza, objavila je potpredsednica te stranke Aleksandra Jerkov. "DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam… »

DS će učestvovati u formiranju Saveza za Srbiju

B92 17.06.2018
lavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, saopštila je DS. Navodi se da je predsednik DS Zoran Lutovac članovima GO rekao da će DS biti jedan od osnivača i članova Saveza i da saradnja sa drugim… »

Demokrate bez kvoruma na Glavnom odboru, nisu mogli da izaberu organe stranke

Blic 17.06.2018
Na prvoj sednici Glavnog odbora Demokratske stranke od kada je izabran za predsednika stranke, Zoran Lutovac nije imao kvorum zbog čega nije izabran Izvršni odbor, saznaje "Blic". Na dnevnom redu bile su tri tačke - predlog odluke o učešću u… »

Demokrate prelomile: Učestvovaćemo u formiranju opozicionog saveza

Kurir 17.06.2018
Glavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, saopštila je DS. Navodi se da je predsednik DS Zoran Lutovac članovima GO rekao da će DS biti jedan od osnivača i članova Saveza i da saradnja sa drugim… »

DS odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza

N1 Info 17.06.2018
Demokratska stranka je na sednici Glavnog odbora odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza, objavila je potpredsednica te stranke Aleksandra Jerkov. "DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam velika borba… »

DS ulazi u razgovore o Savezu za Srbiju

Mondo 17.06.2018
Glavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, saopštila je DS. Foto: Tanjug, Dimitrije Goll Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac predložio je ranije danas Glavnom odboru stranke da se uđe u… »

DS doneo odluku o učešću u formiranju Saveza za Srbiju

RTS 17.06.2018
Glavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o učešću u formiranju opozicionog Saveza za Srbiju, objavili su funkcioneri DS-a na Tviteru. "Demokratska stranka donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam velika borba. Za… »

DS odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza

Novi magazin 17.06.2018
Demokratska stranka (DS) danas je na sednici Glavnog odbora odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza, objavila je danas potpredsednica te stranke Aleksandra Jerkov. "DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji… »

Lutovac: Savez sa opozicijom

Danas 17.06.2018
Saradnja sa pravim opozicionim stranka nije stvar izbora nego nužnosti, građani koji su za suštinske promene očekuju to od nas, Demokratska stranka(DS)će biti jedan od osnivača i članova saveza, to predlažem Glavnom odboru, rekao je danas novi… »

DS odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza

Beta 17.06.2018
Demokratska stranka (DS) danas je na sednici Glavnog odbora odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza, objavila je danas potpredsednica te stranke Aleksandra Jerkov. "DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji… »

Lutovac predložio Glavnom odboru DS da uđu u đilasov savez: Treba napraviti Savez za Srbiju, bićemo jednaki sa drugim…

Kurir 17.06.2018
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac predložio je danas Glavnom odboru stranke da se uđe u razgovore o formiranju Saveza za Srbiju u kome će, kaže DS, biti član i osnivač. Lutovac je novinarima uoči početka sednice GO rekao da očekuje da… »

Jerkov: DS ulazi u Savez za Srbiju

Radio 021 17.06.2018
Demokratska stranka donela je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, navela je potpredsednica DS-a Aleksandra Jerkov. "Predstoji nam velika borba. Za građane, za bolju Srbiju, za bolji život u njoj", napisala je Jerkov na Tviteru. Danas se… »

Lutovac očekuje podršku GO DS o formiranju Saveza za Srbiju

Novi magazin 17.06.2018
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da očekuje da će glavni odbor podržati predlog da DS uđe u formiranje Saveza za Srbiju, u kome će DS biti član i osnivač. "Jedna od tačaka na današnjoj sednici je rasprava o tome da li… »

Jerkov: DS donela odluku o ulasku u Savez za Srbiju

Blic 17.06.2018
Demokratska stranka donela je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, navela je Aleksandra Jerkov, potpredsednica DS-a. - Predstoji nam velika borba. Za građane, za bolju Srbiju, za bolji život u njoj - napisala je Jerkov na Tviteru. Danas… »

Lutovac: DS da uđe u razgovore o Savezu za Srbiju

B92 17.06.2018
Beograd -- Predsednik DS Zoran Lutovac predložio je Glavnom odboru stranke da se uđe u razgovore o formiranju Saveza za Srbiju u kome će, kaže DS, biti član i osnivač. Lutovac je novinarima uoči početka sednice GO rekao da očekuje da će posle… »

Vesti dana »