Povezane vesti

Tone turski brod u Hrvatskoj: Evakuisana posada stigla u Split, kapetan rešio da ostane na brodu!

Kurir 17.06.2018
U arhipelagu hrvatskog ostrva Jabuka rano jutros dogodila se havarija na turskom teretnom brodu "Haksa" usled prodora mora u mašinske prostorije, objavilo je Ministarstvo mora, saobraćaja i infrastrukture Hrvatske. Pokrenuta spasilačka akcija u… »

Drama: Teretni brod s opasnim tovarom tone kod ostrva Jabuka, naređena hitna evakuacija!

BK TV 17.06.2018
U arhipelagu hrvatskog ostrva Jabuka rano jutros dogodila se havarija na turskom teretnom brodu "Haksa" usled prodora mora u mašinske prostorije, objavilo je Ministarstvo mora, saobraćaja i infrastrukture Hrvatske. Hina prenosi da je saopšteno da je… »

HR: Zaustavljen prodor vode u trup turskog broda "Haksa"

B92 17.06.2018
Zagreb -- Zaustavljen je prodor vode u trup turskog teretnog broda "Haksa" koji je rano jutros doživeo havariju u arhipelagu ostrva Jabuka. Večeras bi trebalo da počne njegovo tegljenje u luku Trogir. Brod će u luku stići kasno večeras ili rano… »

HR: Zaustavljen prodor vode u trup turskog broda "Haksa"

RTV 17.06.2018
ZAGREB - Zaustavljen je prodor vode u trup turskog teretnog broda "Haksa" koji je rano jutros doživeo havariju u arhipelagu ostrva Jabuka, a večeras bi trebalo da počne njegovo tegljenje u luku Trogir. Brod će u luku stići kasno večeras ili rano… »

Zaustavljen prodor vode u turski brod koji je počeo da tone

N1 Info 17.06.2018
Zaustavljen je prodor vode u trup turskog teretnog broda "Haksa", koji je doživeo havariju rano jutros u arhipelagu ostrva Jabuka, a večeras treba da počne njegovo tegljenje u luku Trogir, gde bi stigao kasno noćas ili rano ujutro u ponedeljak… »

Tragedija kod Zadra: Ubio kćerku, pa sebe

Mondo 17.06.2018
U kući u mestu Vrsi, nedaleko od Zadra, policija je nakon dojave o pucnjavi pronašla tela muškarca i žene sa povredama od vatrenog oružja. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija Sumnja se da je otac ubio kćerku, pa sebe, a policija je… »

Užas u Zadru: Otac ubio ćerku, pa presudio sebi

Telegraf 17.06.2018
Policija je pronašla telo žene, muškarca i oružje. Nakon pucnjave koja se dogodila oko 17 časova u Vrsima kod Zadra pronađena su tela muškarca i žene s vidnim povredama od vatrenog oružja, kao i oružje. Hrvatska u strahu: Tone turski teretni… »

Havarija kod ostrva Jabuka: Turski teretni brod tone u Jadranu

Vesti online 17.06.2018
U arhipelagu hrvatskog ostrva Jabuka rano jutros dogodila se havarija na turskom teretnom brodu "Haksa" usled prodora mora u mašinske prostorije, objavilo je Ministarstvo mora, saobraćaja i infrastrukture Hrvatske. Hina prenosi da je saopšteno da je… »

Užasna porodična tragedija: Otac ubio ćerku, pa pucao u sebe!

Kurir 17.06.2018
ZADAR - Beživotna tela oca i ćerke pronađena su u porodičnoj kući u Vrsima kod Zadra danas oko 17 sati. Prema informacijama sa lica mesta radi se o ubistvu i samoubistvu. Muškarac je najpre pucajući iz vatrenog oružja ubio ćerku, a posle toga… »

Drama na jadranu:Tone turski brod, spasavaju ljude

Mondo 17.06.2018
U pravoj drami brodoloma u hrvatskom delu Jadranskog mora spaseno je osam od ukupno 13 članova posade turskog teretnog broda Haksa. Foto: BETAPHOTO/HINA/Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture/EV Turski teretnjak rano jutros doživeo je havariju u… »

Tragedija u Zadru: Otac ubio ćerku, pa izvršio samoubistvo?

Srbija danas 17.06.2018
Istraga je u toku. Beživotna tela oca i ćerke pronađena su u porodičnoj kući u Vrsima kod Zadra danas oko 17 sati. Sumnja se da se radi o ubistvu i samoubistvu. Policija u kući trenutno vrši uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti koje su prethodile… »

Turski teretni brod tone na Jadranu, spasen deo posade

B92 17.06.2018
Zagreb -- U jadranskom arhipelagu Jabuka u nedelju rano ujutro dogodila se havarija na turskom teretnom brodu usled prodora vode u potpalublje. Prema poslednjim informacijama, deo posade je evakuisan, nema povređenih i nije uočeno onečišćenje mora… »

Opasnost od zagađenja: Turski teretni brod tone kod ostrva Jabuka, spaseno osam od 13 mornara

Večernje novosti 17.06.2018
U arhipelagu hrvatskog ostrva Jabuka rano jutros dogodila se havarija na turskom teretnom brodu "Haksa" usled prodora mora u mašinske prostorije, objavilo je Ministarstvo mora, saobraćaja i infrastrukture Hrvatske. Osam od ukupno 13 članova posade… »

Turski brod tone, osam od 13 članova posade spaseno

RTS 17.06.2018
Osam od ukupno 13 članova posade turskog teretnog broda "Haksa", koji je rano jutros doživeo havariju u arhipelagu ostrva Jabuka, policijskim su brodom dovezeni u splitsku luku, a planirano je da havarisani brod tokom naredne noći bude odvučen u… »

Turski brod će biti prebačen u trogir: Otkriveno šta je uzrok havarije kod hrvatskog ostrva Jabuka (foto)

Kurir 17.06.2018
Osam od ukupno 13 članova posade turskog teretnog broda "Haksa", koji je rano jutros u doživeo havariju u hrvatskom arhipelagu ostrva Jabuka, policijskim brodom su dovezeni u splitsku luku, a planirano je da brod tokom naredne noći bude prebačen u… »

Havarija na turskom brodu u Jadranu, opasnost od zagađenja mora

Sputnik 17.06.2018
Kod ostrva Jabuke u Jadranskom moru, zapadno od Visa, dogodila se havarija na turskom brodu i voda je počela da prodire u potpalublje. Reč je o teretnom brodu dužine 85 metara s 13 članova posade (11 državljana Turske i dva državljanina Indije)… »

Havarija u hrvatskom moru: Tone turski teretni brod pun opasnog tereta kod ostrva Jabuke

Srbija danas 17.06.2018
Situacija alarmantna. Kod ostrva Jabuke se rano jutros dogodila havarija na turskom teretnom brodu nakon sto je voda ušla u njega. Prva informacija o havariji na brodu Haksa primljena je u 4.16 ujutro. Posada je zatražila pomoć i dojavila o ulasku vode… »

Hrvatska u strahu: Tone turski teretni brod kod ostrva Jabuka, plaše se da će opasne materije dospeti u more

Telegraf 17.06.2018
Odmah je pokrenuta spasilačka akcija u koordinaciji hrvatskih i italijanskih spasilačkih ekipa, kojima je posada evakuisana i niko nije povređen. Kod ostrva Jabuke se rano jutros dogodila havarija na turskom teretnom brodu nakon što je more prodrlo u… »

Vesti dana »