Повезане вести

Ова Србија има мозак и Божију левицу: Ванвременски гол Коларова осветлао пут до осмине финала!

Ова Србија има мозак и Божију левицу: Ванвременски гол Коларова осветлао пут до осмине финала!

Моззарт спорт 17.06.2018
Минималац против Костарике у Самари! И сјајна партија Орлова. Да, да и још једном - да! Србија гледа ка Санкт Петербургу и другом кругу Мундијала у Русији! У граду Стаљиновог бункера, Самари, Божија левица капитена Александра… »
Коларов донео победу Србији на старту, Мексико изненадио Немачку

Коларов донео победу Србији на старту, Мексико изненадио Немачку

Глас Америке 17.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије остварила је победу на старту Светског купа против селекције Костарике - 1:0 (0:0). Једини гол у Самари, у првој утакмици групе "Е" постигао је капитен "орлова" Александар Коларов из слободног… »
Нападач Костарике верује у "Орлове"!

Нападач Костарике верује у "Орлове"!

Спортске.нет 17.06.2018
Урења одао велико признање пуленима Младена Крстајића. Фудбалери Србије тријумфовали су против Костарике на првој утакмици групе Е резултатом 1:0. Због одличне игре "Орлови" су добили признање и од противника, конкретно… »
Сјајан старт Србије, Коларов за победу против Костарике, Вучић: Срећан сам и поносан на наше „орлове“

Сјајан старт Србије, Коларов за победу против Костарике, Вучић: Срећан сам и поносан на наше „орлове“

Студио Б 17.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије успешно је стартовала на Мундијалу у Русији, пошто је у утакмици првог кола Е групе савладала Костарику 1:0 (0:0). Јунак тријумфа био је капитен Александар Коларов, стрелац одлучујућег гола из… »
Реми Бразила и Швајцарске, Србија прва у групи

Реми Бразила и Швајцарске, Србија прва у групи

Н1 Инфо 17.06.2018
Репрезентација Бразила и Швајцарске одиграле су нерешено у другом мечу првог кола Групе Е, 1:1. Србија победом против Костарике држи прво место у групи пред меч са Швајцарском. Миленниум - спонзор вести са Светског првенства… »
СП 2018: Србија савладала Костарику голом Коларова

СП 2018: Србија савладала Костарику голом Коларова

Ал Јазеера 17.06.2018
Мексико у Москви савладао Њемачку са 1:0; Бразил и Швицарска подијелили бодове (1:1). Ногометаши Србије побједом су отворили Свјетско ногометно првенство у Русији, савладавши у недјељзу селекцију Костарике са 1:0 у Самари… »
Коларов за велику победу Србије

Коларов за велику победу Србије

Политика 17.06.2018
Ефектним голом из слободног ударца у 56. минуту, наша репрезентација стигла до стартног тријумфа против Костарике – 1:0 (0:0). – Одлична игра од почетка, предност остварена на средини терена. Од нашег извештача Самара –… »
Слави Србија, слави и Српска (фото, видео)

Слави Србија, слави и Српска (фото, видео)

Мондо 17.06.2018
Погледајте сјајну атмосферу у Бањалуци пре, током и по завршетку утакмице Србија - Костарика 1:0, на Светском првенству у Русији. Србија је Мундијал у Русији отворила победом против Костарике (1:0), а сјајну атмосферу приредили… »
Један Француз је посебно био одушевљен голом Коларова!

Један Француз је посебно био одушевљен голом Коларова!

Спортске.нет 17.06.2018
Не чуди, када се има у виду да је неке од најлепших тренутака у каријери провео бранећи боје српског клуба. Фудбалска репрезентација Србије започела је такмичење на Светском првенству у Русији тријумфом над селекцијом Костарике… »
Тадић уверава: Тек треба да направимо оно право

Тадић уверава: Тек треба да направимо оно право

Моззарт спорт 17.06.2018
"Победа ти прија, али морамо да окренемо нови лист" Србија је играла озбиљан фудбал у Самари, а један од разлога доброг издања у оба смера игре је - Душан Тадић. Био је врло концентрисан, опасан у нападу и ангажован у… »
Коларов “убио” тикосе и паука:: “Орлови” одлични на отварању Светског првенства

Коларов “убио” тикосе и паука:: “Орлови” одлични на отварању Светског првенства

Вечерње новости 17.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије победом је почела учешће на Светском првенству у Русији, пошто је у првом колу Групе Е тријумфовала против Костарике са 1:0. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": САМАРА ПОЧЕТАК из снова за Србију на… »
Тадић: Сви као један за нашу земљу

Тадић: Сви као један за нашу земљу

Н1 Инфо 17.06.2018
Везни фудбалер репрезентације Србије Душан Тадић задовољан је игром и резултатом "орлова" у првој утакмици на Светском првенству, Србија је у Самари савладала селекцију Костарике са 1:0 и са великим оптимизмом очекује преостала… »
"Сад смо вероватно већ у финалу"

"Сад смо вероватно већ у финалу"

Мондо 17.06.2018
Душан Тадић се нашалио после сјајног почетка Светског првенства за Србију. Дуго смо чекали да фудбалска репрезентација поново игра на Светском првенству, а када смо коначно дочекали, "орлови" су нас још једном обрадовали. У првом… »
Ни киша није могла да растера Србе са Мундијалског трга: Загрљајима и песмом славила се победа над Костариком у Београду…

Ни киша није могла да растера Србе са Мундијалског трга: Загрљајима и песмом славила се победа над Костариком у Београду…

Телеграф 17.06.2018
Крај екрана, са истим жаром као на трибинама. У центру престонице помно је испраћена утакмица репрезентације Србије против Костарике на Светском првенству у Русији. Видели сте како Пријовић шамара Костариканца, али не и мангупски… »
Матић: Свака утакмица је рат — нисмо слаби као што причају

Матић: Свака утакмица је рат — нисмо слаби као што причају

Спутник 17.06.2018
Стрелац јединог гола на утакмици против Костарике Александар Коларов изјавио је да му је гол против Костарике најдражи у каријери. Коларов је за РТС рекао да се победом над костариком Србија нашла у „лепој ситуацији да прође… »
Србија победом почела учешће на Светском првенству

Србија победом почела учешће на Светском првенству

Слободна Европа 17.06.2018
Фудбалери Србије победили су Костарику 1:0 (0:0), у првом мечу Групе Е на Светском првенству у Русији. Гол за репрезентацију Србије постигао је капитен тима, Александар Коларов, из слободног ударца у 56. утакмице. У следећем мечу… »
Тадић: Не треба да падамо у еуфорију

Тадић: Не треба да падамо у еуфорију

Спортски журнал 17.06.2018
Србија је на старту Мондијала савладала Костарику 1:0 голом Коларова из слободног ударца. Душан Тадић није блистао као у квалификацијама, али је дао велики допринос победи над Костариком: - Имамо доста разлога за оптимизам. Кад… »
Матић: Показали смо да нисмо мекани

Матић: Показали смо да нисмо мекани

Моззарт спорт 17.06.2018
„Не знам ко је очекивао лагану победу, ми нисмо “, каже везиста Манчестер Јунајтеда. Немања Матић је прошао занимљив пут на овом мечу, од неубедљивог првог полувремена до сјајног наставка утакмице. Био је један од најбољих… »
Матић: Заслужили смо више од 1:0

Матић: Заслужили смо више од 1:0

Спортски журнал 17.06.2018
Србија је на старту Мондијала савладала Костарику 1:0 голом Коларова из слободног ударца. Немања Матић је са Луком Миливојевићем одлично правио блок пред казненим простором Орлова: - Надам се да смо обрадовали нацију. Не знам ко… »
Видели сте како Пријовић шамара Костариканца, али не и мангупски осмех Костића у позадини! (фото)

Видели сте како Пријовић шамара Костариканца, али не и мангупски осмех Костића у позадини! (фото)

Телеграф 17.06.2018
Необична сцена у финишу меча. Фудбалери Србије победили су Костариканце са 1:0 на старту Мундијала, а мало је недостајало да остану без Александра Пријовића. Претио је њему црвени картон после ВАР анализе, али се извукао само са… »
Снажна порука за Орлове: Огласио се председник Вучић после победе наших фудбалера над репрезентацијом Костарике

Снажна порука за Орлове: Огласио се председник Вучић после победе наших фудбалера над репрезентацијом Костарике

Телеграф 17.06.2018
Он је признао да је све време гледао игру наших момака. Фудбалери Србије савладали су Костарику са 1:0 у утакмици првог кола Групе Е на Мондијалу у Русији, а осим грађана који нису крили одушевљење због игре наших Орлова… »
Матић се сам тукао са целом клупом Костарике! Објаснио је зашто је то урадио: Нисмо ни ми тако слаби као што неки мисле…

Матић се сам тукао са целом клупом Костарике! Објаснио је зашто је то урадио: Нисмо ни ми тако слаби као што неки мисле…

Телеграф 17.06.2018
Александар Коларов је бомбом у 56. минуту решио меч против Костарике у 1. колу Групе Е. Српска репрезентација је феноменално отворила Светско првенство и победила је на старту Мундијала Костарику са 1:0. Гол Александра Коларова… »
Председник Србије одушевљен победом орлова: Много сам срећан и од срца им честитам!

Председник Србије одушевљен победом орлова: Много сам срећан и од срца им честитам!

Србија данас 17.06.2018
"Јуначки и храбро! И Сергеј и Матић, као и Коларов и Бане, Митровић, сви!" Фудбалери Србије савладали су Костарику са 1:0 у утакмици првог кола Групе Е на Мондијалу у Русији. Славили су сви грађани, а одушевљење није крио ни… »
Пројектил Коларова изазвао ''експлозију'' на друштвеним мрежама!

Пројектил Коларова изазвао ''експлозију'' на друштвеним мрежама!

Спортске.нет 17.06.2018
Свет се диви мајсторији нашег капитена. Репрезентација Србије води против Костарике са 1:0 у Самари, мајсторски гол Коларова погледајте ОВДЕ., а његов пројектил из слободног ударца изазвао је бројне реакције широм света, не само… »
Гоооооооол: Еврогол Коларова за вођство Србије (видео)

Гоооооооол: Еврогол Коларова за вођство Србије (видео)

Хот спорт 17.06.2018
Србија је у 56. минуту утакмице постигла први гол на Светском првенству у Русји, мајторија Александра Коларова. Отворила је Србија друго полувреме сјајном шансом за Александра Митровића када је изашао сам један на један са… »

Вести дана »