Повезане вести

Новинар Цветковић: МУП ми је доделио обезбеђење

Новинар Цветковић: МУП ми је доделио обезбеђење

Мондо 18.06.2018
Новинар Стефан Цветковић изјавио је данас да му је Министарство унутрашњих послова доделило 24-часовно обезбеђење. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић "Речено ми је да су процене моје безбедности такве да ми је потребно 24-часовно… »
Стефан Цветковић сутра о свом нестанку

Стефан Цветковић сутра о свом нестанку

Радио 021 18.06.2018
Новинар Стефан Цветковић одржаће сутра конференцију за новинаре у Медија центру у Београду. Конференција за новинаре почеће у 13 сати у великој сали Медија центра. Цветковић је агенцији Бета данас рекао да ће на прес конференцији… »
Све ће испричати: Новинар Цветковић сутра држи конференцију за штампу

Све ће испричати: Новинар Цветковић сутра држи конференцију за штампу

Србија данас 18.06.2018
Он је навео и да сарађује са полицијом. Новинар Стефан Цветковић који је нестао 13. јуна и пронађен 15. јуна одржаће конференцију за штампу у великој сали Београдског Медија центра у уторак у 13 сати, наводи Независно удружење… »
Нејасно где је новинар био током викенда

Нејасно где је новинар био током викенда

Данас 18.06.2018
Стефан Цветковић саслушан па пуштен, без изјава за јавност Јавио се. Добро је. Рекао је да ће до вечерас доћи кући – рекао је за Данас Миливоје Цветковић из Беле Цркве, отац Стефана Цветковића, о чијем нестанку протеклих дана… »
Новинар Цветковић код куће, резултати истраге о нестанку за 3-4 дана

Новинар Цветковић код куће, резултати истраге о нестанку за 3-4 дана

РТВ 18.06.2018
БЕОГРАД - Новинар Стефан Цветковић, који је пронађен у петак, а нестао је у ноћи између среде и четвртка, рекао је за Н1 да се због истраге која је у току за сада неће јавно оглашавати. Екипа ТВ Н1 је срела данас после подне… »
Цветковић: Од петка сам био на сигурном

Цветковић: Од петка сам био на сигурном

Данас 18.06.2018
Новинара Стефана Цветковића, који је пронађен у петак, а након што је нестао у ноћи између среде и четвртка, екипа ТВ Н1 је срела данас после 17 часова у Белој Цркви, граду у ком живи. Због истраге која је у току неће се јавно… »

Вести дана »