Povezane vesti
Novinar Cvetković: MUP mi je dodelio obezbeđenje
Mondo 18.06.2018
Novinar Stefan Cvetković izjavio je danas da mu je Ministarstvo unutrašnjih poslova dodelilo 24-časovno obezbeđenje. Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Rečeno mi je da su procene moje bezbednosti takve da mi je potrebno 24-časovno obezbeđenje MUP-a… »
Stefan Cvetković sutra o svom nestanku
Radio 021 18.06.2018
Novinar Stefan Cvetković održaće sutra konferenciju za novinare u Medija centru u Beogradu. Konferencija za novinare počeće u 13 sati u velikoj sali Medija centra. Cvetković je agenciji Beta danas rekao da će na pres konferenciji govoriti o onome… »
Sve će ispričati: Novinar Cvetković sutra drži konferenciju za štampu
Srbija danas 18.06.2018
On je naveo i da sarađuje sa policijom. Novinar Stefan Cvetković koji je nestao 13. juna i pronađen 15. juna održaće konferenciju za štampu u velikoj sali Beogradskog Medija centra u utorak u 13 sati, navodi Nezavisno udruženje novinara Srbije… »
Nejasno gde je novinar bio tokom vikenda
Danas 18.06.2018
Stefan Cvetković saslušan pa pušten, bez izjava za javnost Javio se. Dobro je. Rekao je da će do večeras doći kući – rekao je za Danas Milivoje Cvetković iz Bele Crkve, otac Stefana Cvetkovića, o čijem nestanku proteklih dana uglavnom… »
Novinar Cvetković kod kuće, rezultati istrage o nestanku za 3-4 dana
RTV 18.06.2018
BEOGRAD - Novinar Stefan Cvetković, koji je pronađen u petak, a nestao je u noći između srede i četvrtka, rekao je za N1 da se zbog istrage koja je u toku za sada neće javno oglašavati. Ekipa TV N1 je srela danas posle podne Cvetkovića u Beloj… »
Cvetković: Od petka sam bio na sigurnom
Danas 18.06.2018
Novinara Stefana Cvetkovića, koji je pronađen u petak, a nakon što je nestao u noći između srede i četvrtka, ekipa TV N1 je srela danas posle 17 časova u Beloj Crkvi, gradu u kom živi. Zbog istrage koja je u toku neće se javno oglašavati, rekao… »
Vesti dana »
Protest ispred Ministarstva prosvete u Beogradu, pošta stradalima u Novom Sadu odata u više gradova u Srbiji
Blic pre 19 minutajoš 45 povezanih
Vesićev advokat: Nije napuštao teritoriju Srbije posle 1. novembra i nema vilu u Trstu
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 7 minutajoš 43 povezane
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih