Povezane vesti
Ceca je oduvala 45 svećica: Nije skidala osmeh s lica, a evo šta je poželela! Skromno! (video)
Kurir 18.06.2018
Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je 45. rođendan u jednom restoranu u Novom Beogradu.. Na jednom mestu je okupila porodicu i prijatelje i otkila šta je sebi poželela za ovaj rođendan. "Tražim ono elementarno, zdravlje, sreću moje porodice i ništa mi… »
Ceca: Ima vremena za ljubav, još sam mlada
Tračara 18.06.2018
Svetlana Ceca Ražnatović je ovog vikenda proslavila 45. rođendan u jednom beogradskom restoranu. Na proslavu su joj pored članova porodice došli i prijatelji sa javne scene, a sebi je poželela sreću u ljubavi. ”Kada Bog bude rekao da ljubav treba da mi… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 7 satijoš 29 povezanih

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 4 satijoš 36 povezanih

UŽIVO: Spektakl u Humskoj! Partizan u napadu na Hibse (VIDEO)
Sport klub pre 14 minutajoš 107 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate
Blic pre 14 minutajoš 61 povezana

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 2 satajoš 76 povezanih