Повезане вести
Олошу један! Луна побеснела због снимка на којем Слоба спомиње њене родитеље, па га брутално извређала! (ВИДЕО)
Телеграф 18.06.2018
- Олошу један, шта је ово?! Срам те било! Ти ћеш да кажеш да су моји родитељи злобни и то за Ђексона, лажову један! - скочила је Луна након чега је бризнула у плач. Луна и Слоба су имали јако турбулентан дан, а дошло је и до… »
Кији и Слоби пуштен емотивни снимак са венчања, она излетела напоље, па једва дисала од суза! (ВИДЕО)
Телеграф 18.06.2018
На снимку се прво могао видети Кијин и Слобин присан разговор у Задрузи, а након тога кренуле су сцене са венчања. Слоби и Кији пуштен је емотивни снимак који су имали прилике да виде и остали задругари, па и Радановићева бивша… »
Задругарима пуштен снимак Лунине и Слобине љубави, Ђоганијева се расплакала, Кија устала па им све сасула у лице! (видео)
Телеграф 18.06.2018
- Ја нисам задругар, ја сам његова жена. Мени не може ово да буде лепо, зато што је то мој муж и надам се да нормални људи не размишљају тако - рекла је Кија након одгледаног снимка. Два дана пред велико финале, Слоби и Луни… »
Вести дана »
Телеком стипендирао студенте на Колеџу Европе, чија је ректорка данас приведена
Нова пре 20 минутајош 47 повезаних
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 5 сатијош 19 повезаних
Путин каже да Русија не жели рат са Европом, али да је за њега спремна
Бета пре 1 сатјош 41 повезана
Ништа од лиценце за рад, рафинерија у Панчеву обуставља производњу
BBC News пре 1 сатјош 24 повезане