Povezane vesti

Ološu jedan! Luna pobesnela zbog snimka na kojem Sloba spominje njene roditelje, pa ga brutalno izvređala! (VIDEO)

Ološu jedan! Luna pobesnela zbog snimka na kojem Sloba spominje njene roditelje, pa ga brutalno izvređala! (VIDEO)

Telegraf 18.06.2018
- Ološu jedan, šta je ovo?! Sram te bilo! Ti ćeš da kažeš da su moji roditelji zlobni i to za Đeksona, lažovu jedan! - skočila je Luna nakon čega je briznula u plač. Luna i Sloba su imali jako turbulentan dan, a došlo je i do žestoke svađe… »
Kiji i Slobi pušten emotivni snimak sa venčanja, ona izletela napolje, pa jedva disala od suza! (VIDEO)

Kiji i Slobi pušten emotivni snimak sa venčanja, ona izletela napolje, pa jedva disala od suza! (VIDEO)

Telegraf 18.06.2018
Na snimku se prvo mogao videti Kijin i Slobin prisan razgovor u Zadruzi, a nakon toga krenule su scene sa venčanja. Slobi i Kiji pušten je emotivni snimak koji su imali prilike da vide i ostali zadrugari, pa i Radanovićeva bivša devojka Luna. Na… »
Zadrugarima pušten snimak Lunine i Slobine ljubavi, Đoganijeva se rasplakala, Kija ustala pa im sve sasula u lice! (video)

Zadrugarima pušten snimak Lunine i Slobine ljubavi, Đoganijeva se rasplakala, Kija ustala pa im sve sasula u lice! (video)

Telegraf 18.06.2018
- Ja nisam zadrugar, ja sam njegova žena. Meni ne može ovo da bude lepo, zato što je to moj muž i nadam se da normalni ljudi ne razmišljaju tako - rekla je Kija nakon odgledanog snimka. Dva dana pred veliko finale, Slobi i Luni pušten je emotivni… »

Vesti dana »