Повезане вести

Олошу један! Луна побеснела због снимка на којем Слоба спомиње њене родитеље, па га брутално извређала! (ВИДЕО)

Олошу један! Луна побеснела због снимка на којем Слоба спомиње њене родитеље, па га брутално извређала! (ВИДЕО)

Телеграф 18.06.2018
- Олошу један, шта је ово?! Срам те било! Ти ћеш да кажеш да су моји родитељи злобни и то за Ђексона, лажову један! - скочила је Луна након чега је бризнула у плач. Луна и Слоба су имали јако турбулентан дан, а дошло је и до… »
Кији и Слоби пуштен емотивни снимак са венчања, она излетела напоље, па једва дисала од суза! (ВИДЕО)

Кији и Слоби пуштен емотивни снимак са венчања, она излетела напоље, па једва дисала од суза! (ВИДЕО)

Телеграф 18.06.2018
На снимку се прво могао видети Кијин и Слобин присан разговор у Задрузи, а након тога кренуле су сцене са венчања. Слоби и Кији пуштен је емотивни снимак који су имали прилике да виде и остали задругари, па и Радановићева бивша… »
Задругарима пуштен снимак Лунине и Слобине љубави, Ђоганијева се расплакала, Кија устала па им све сасула у лице! (видео)

Задругарима пуштен снимак Лунине и Слобине љубави, Ђоганијева се расплакала, Кија устала па им све сасула у лице! (видео)

Телеграф 18.06.2018
- Ја нисам задругар, ја сам његова жена. Мени не може ово да буде лепо, зато што је то мој муж и надам се да нормални људи не размишљају тако - рекла је Кија након одгледаног снимка. Два дана пред велико финале, Слоби и Луни… »

Вести дана »