Povezane vesti
Ološu jedan! Luna pobesnela zbog snimka na kojem Sloba spominje njene roditelje, pa ga brutalno izvređala! (VIDEO)
Telegraf 18.06.2018
- Ološu jedan, šta je ovo?! Sram te bilo! Ti ćeš da kažeš da su moji roditelji zlobni i to za Đeksona, lažovu jedan! - skočila je Luna nakon čega je briznula u plač. Luna i Sloba su imali jako turbulentan dan, a došlo je i do žestoke svađe… »
Kiji i Slobi pušten emotivni snimak sa venčanja, ona izletela napolje, pa jedva disala od suza! (VIDEO)
Telegraf 18.06.2018
Na snimku se prvo mogao videti Kijin i Slobin prisan razgovor u Zadruzi, a nakon toga krenule su scene sa venčanja. Slobi i Kiji pušten je emotivni snimak koji su imali prilike da vide i ostali zadrugari, pa i Radanovićeva bivša devojka Luna. Na… »
Zadrugarima pušten snimak Lunine i Slobine ljubavi, Đoganijeva se rasplakala, Kija ustala pa im sve sasula u lice! (video)
Telegraf 18.06.2018
- Ja nisam zadrugar, ja sam njegova žena. Meni ne može ovo da bude lepo, zato što je to moj muž i nadam se da normalni ljudi ne razmišljaju tako - rekla je Kija nakon odgledanog snimka. Dva dana pred veliko finale, Slobi i Luni pušten je emotivni… »
Vesti dana »

(BLOG) Ultramaratonci put Brisela kroz Hrvatsku: Pešačenje do Novog Sada, 13. dan blokade RTS
N1 Info pre 54 minutajoš 36 povezanih

Smena oblaka i sunca, a onda opet kiša: Rhmz izdao novo upozorenje za vremenske neprilike u Srbiji
Mondo pre 41 minutajoš 27 povezanih

Jokić o Teodosiću i Partizanu posle pobede u Los Anđelesu (video)
Sportski žurnal pre 7 satijoš 27 povezanih