Povezane vesti
Ludilo! Neverovatna odbrana kreatora darka kostića, optuženog za seksualni napad na dete: Dečak je mene proganjao, lupao mi…
Kurir 19.06.2018
Darko Kostić, modni kreator i dizajner i venčani kum Jelene Karleuše, na saslušanju je negirao optužbe petnaestogodišnjeg L. J., učesnika „Grandovog“ takmičenja u pevanju „Neki novi klinci“, koji je u prijavi policiji naveo da mu je… »
Saslušan Darko Kostić: Kreator negira tvrdnje mladog pevača
Večernje novosti 19.06.2018
U policiji saslušan modni kreator Darko Kostić zbog prijave da je seksualno uznemiravao maloletnika. Tužilaštvo ima indicije o tome da L. J. (15) nije jedini koga je Kostić spopadao. MODNI kreator Darko Kostić negirao je u policiji tvrdnje… »
Oglasio se Kostić: Nisam ni pipnuo dečaka, on je mene proganjao
Vesti online 19.06.2018
Dizajner Darko Kostić, koji je saslušan zbog optužbi maloletnika da ga je seksualno zlostavljao, tvrdi da je dečak njega prvi kontaktirao putem Fejsbuka, i da mu je sam tražio da ga slika. Kako Blic saznaje, Kostić je na saslušanju u policiji… »
Darko Kostić saslušan u policiji zbog seksualnog uznemiravanja
Dnevnik 19.06.2018
BEOGRAD: Modni kreator Darko Kostić saslušan je policiji, nakon što ga je maloletnik prijavio za seksualno uznemiravanje. Kostić je saslušan u policiji u ponedeljak uveče, a protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom… »
Otkrivamo! Saslušan darko Kostić: Dečak ga prijavio za seksualno uznemiravanje! Evo šta je modni kreator rekao u policiji
Kurir 19.06.2018
Policija je u ponedeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje Kurir. On je saslušan u ponedeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu. Kako… »
Modni kreator Darko Kostić saslušan zbog prijave za seksualno uznemiravanje maloletnika
Blic 19.06.2018
Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje "Blic". Za Kostićem je bila raspisana potraga nakon što ga je policija tri puta tražila kako bi ga… »
Vesti dana »
Goran Ješić predstavio svoju političku inicijativu: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Crnogorska policija uhapsila šest albanskih državljana: Osumnjičeni da su napali zaposlene na trajektnom prelazu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana