Повезане вести
Лудило! Невероватна одбрана креатора дарка костића, оптуженог за сексуални напад на дете: Дечак је мене прогањао, лупао ми на…
Курир 19.06.2018
Дарко Костић, модни креатор и дизајнер и венчани кум Јелене Карлеуше, на саслушању је негирао оптужбе петнаестогодишњег Л. Ј., учесника „Грандовог“ такмичења у певању „Неки нови клинци“, који је у пријави полицији навео да му… »
Саслушан Дарко Костић: Креатор негира тврдње младог певача
Вечерње новости 19.06.2018
У полицији саслушан модни креатор Дарко Костић због пријаве да је сексуално узнемиравао малолетника. Тужилаштво има индиције о томе да Л. Ј. (15) није једини кога је Костић спопадао. МОДНИ креатор Дарко Костић негирао је у… »
Огласио се Костић: Нисам ни пипнуо дечака, он је мене прогањао
Вести онлине 19.06.2018
Дизајнер Дарко Костић, који је саслушан због оптужби малолетника да га је сексуално злостављао, тврди да је дечак њега први контактирао путем Фејсбука, и да му је сам тражио да га слика. Како Блиц сазнаје, Костић је на… »
Дарко Костић саслушан у полицији због сексуалног узнемиравања
Дневник 19.06.2018
БЕОГРАД: Модни креатор Дарко Костић саслушан је полицији, након што га је малолетник пријавио за сексуално узнемиравање. Костић је саслушан у полицији у понедељак увече, а против њега је поднета кривична пријава за полно… »
Модни креатор Дарко Костић саслушан због пријаве за сексуално узнемиравање малолетника
Блиц 19.06.2018
Полиција је у понедељак увече обавила разговор са модним креатором Дарком Костићем, који је пријављен за сексуално узнемиравање малолетника, сазнаје "Блиц". За Костићем је била расписана потрага након што га је полиција три… »
Откривамо! Саслушан дарко Костић: Дечак га пријавио за сексуално узнемиравање! Ево шта је модни креатор рекао у полицији
Курир 19.06.2018
Полиција је у понедељак касно увече обавила разговор са модним креатором Дарком Костићем, који је пријављен за сексуално узнемиравање малолетника, сазнаје Курир. Он је саслушан у понедељак око 23 сата, када је сам дошао у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана