Повезане вести
Анамарија побеснела: Тихомир је помазио по гузи, а онда је урлала из све снаге! Не желим да ме дира, љигав је!
Курир 19.06.2018
Учесница ријалитија" Парови" Анамарија Џамбазов побеснела је на Тихомира Филиповића током емисије. Наиме, данас се у вили бира најнеинтелигентни учесник шесте сезоне, а у једном тренутку Тихомир је помазио Анамарију по гузи, на… »
Марија Такси изреволтирана: Никада не бих заводила мушкарце само због финала као она!
Курир 19.06.2018
Учесница ријалити програма "Парови", Марија Такси се жестоко изнервирала због понашања контроверзне учеснице Теодоре Радоичић. Она сматра да је Теодора била са готово већином мушкараца у вили, што се њој нимало не допада и не… »
Гастоз отворио душу: Оставио сам Анамарију када сам видео да Теодора има искрену емоцију!
Курир 19.06.2018
Учесник ријалитија "Парови" Ненад Маринковић Гастоз отворио је душу и проговорио о свом односу са Теодором Радоичић. Он је током емисије прокоментарисао однос са Теодором. "Ја сам потпуно оставио Анамарију и окренуо се Теодори… »
Пало помирење: Гастоз открио да је обновио везу са Теодором!
Курир 19.06.2018
Учесник ријалитија "Парови" Ненад Маринковић Гастоз открио је гледатељки која се укључила у програм да се помирио са Теодором Радоичић. Наиме, учесници у вили имају на програму "Јутарњу кафицу", а гледатељка је упитала да ли… »
Никола Лакић полудео: Чуо Гастоза и Теодору да кују план, а онда их напао! (видео)
Курир 19.06.2018
Учесник ријалитија "Парови" Никола Лакић полудео је када је чуо Теодору Радоичић и Ненада Маринковића Гастоза како кују опасан план. Иако с Гастоз и Теодора у веома промењивим односима претходних дана, то их не спречава да с… »
Вести дана »
Руте: НАТО суочен с трајним опасностима, подршка Украјини мора да остане чврста
РТВ пре 19 минутајош 38 повезаних
Посланици изгласали буџет за 2026. и измене Закона о уџбеницима, Генералштабу, Војсци...
Н1 Инфо пре 2 сатајош 54 повезане
Републички завод: Васић није успео да избрише Генералштаб из Централног регистра
Време пре 1 сатјош 44 повезане