Повезане вести

"Тата немој то да ми радиш, немој да ме водиш": Драматичан снимак одвођења малог Цесара, молио оца да га не раздваја од мајке…

"Тата немој то да ми радиш, немој да ме водиш": Драматичан снимак одвођења малог Цесара, молио оца да га не раздваја од мајке…

Телеграф 19.06.2018
Комшије маленог Цесара кажу да је приликом његовог одвођења плакао цео улаз. Службеници Општинског суда у Сплиту предали су дечака Цесара Авенатија његовом оцу Алесандру Авенатију упркос томе што су Сплићани данас протестовали… »
Деветогодишњи дечак у Сплиту присилно предат оцу Италијану

Деветогодишњи дечак у Сплиту присилно предат оцу Италијану

Нови магазин 19.06.2018
Службеници сплитског суда, уз асистенцију полиције, предали су данас у Сплиту деветогодишњег дечака Цесареа Авенатија на старатељство оцу Италијану Алешандру Авенатију, а цео догађај пратиле су мучне сцене и одбијање детета да… »
Драма: Дечака угурали у ауто, па послали оцу

Драма: Дечака угурали у ауто, па послали оцу

Мондо 19.06.2018
Службеници сплитског суда, уз асистенцију полиције, силом су данас у Сплиту предали деветогодишњег дечака Ћезареа Авенатија на старатељство оцу Италијану. Фото: МОНДО/Данијела Пашић Илустрација Предају детета Алесандру… »
Шокантне сцене у центру Сплита: Истргли дете из загрљаја мајке да би га на силу предали оцу Италијану (видео)

Шокантне сцене у центру Сплита: Истргли дете из загрљаја мајке да би га на силу предали оцу Италијану (видео)

Курир 19.06.2018
Грађани Сплита окупили су се на протесту у насељу Пујанке покушавајући да спрече раднике центра за социјални рад да предају дечака Цезара (9) оцу Алесандру Авентију по одлуци суда. Полиција је рашчистила пут који су окупљени… »
Мали Цесар плакао док су га одвајали од мајке у Сплиту: Одлази код оца у Италију, који га је силом увукао у кола (фото) (видео)

Мали Цесар плакао док су га одвајали од мајке у Сплиту: Одлази код оца у Италију, који га је силом увукао у кола (фото) (видео)

Телеграф 19.06.2018
Крајем јуна прошле године, хрватске власти су такође покушале да Нини одузму дете, али се тада пред Нинином зградом окупило неколико стотина грађана. Сплитски Општински суд заказао је за 19. јун ове године да се Нини Кулуз одузме… »

Вести дана »