Povezane vesti
Novi Sad dobio Kancelariju za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama
Radio 021 19.06.2018
Kancelarija za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama koja je u nadležnosti Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu, otvorena je danas u Apolo centru. "Veliko mi je zadovoljstvo što smo otišli korak dalje kada je reč o zalaganju za jednaka prava… »
Kancelarija za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama u Novom Sadu
RTV 19.06.2018
NOVI SAD - Pomoćnica gradonačelnika Novog Sada Ljiljana Koković prisustvovala je otvaranju Kancelarije za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama koja je u nadležnosti Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu. "Ova Kancelarija biće na raspolaganju… »
Rodna ravnopravnost i podrška LGBT osobama: Kancelarija i na NS adresi
Dnevnik 19.06.2018
NOVI SAD: Pomoćnica gradonačelnika Novog Sada Ljiljana Koković prisustvovala je otvaranju Kancelarije za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama koja je u nadležnosti Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu. Veliko mi je zadovoljstvo što smo… »
U NS otvorena Kancelarija za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama
Moj Novi Sad 19.06.2018
Pokušaće da deluju na mlade ljude kako bi doprineli prevenciji i smanjivanju nasilja. Kako javlja pres služba Grada Novog Sad, pomoćnica gradonačelnika Ljiljana Кoković prisustvovala je otvaranju Кancelarije za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 26 minutajoš 49 povezanih
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanje bez objašnjenja
Danas pre 46 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 49 povezanih