Повезане вести
Стефан Цветковић тражи међународну истрагу
Глас Америке 19.06.2018
Новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве затражио је међународну истрагу случаја његове отмице, а на конференцији за штампу коју је одржао, показао је одећу у којој је отет, као и кесу у којој се, по његовим тврдњама, налазила… »
Цветковић тврди да је отет и да га није пронашла полиција
Слободна Европа 19.06.2018
Новинар из Беле Цркве Стефан Цветковић у свом првом обраћању јавности након што се претходне недеље водио као нестао, изнео је тврдње да је био отет и да су то учиниле "три особе, од којих је једна била наоружана" и имала… »
Цветковић: Отеле су ме три особе, ја сам се јавио полицији
Н1 Инфо 19.06.2018
Стефан Цветковић, новинар из Беле Цркве, обратио се јавности тврдећи да су га три особе отеле у среду увече, од којих је једна имала оружје и значку која је подсећала на полицијску, додавши да није био тучен нити малтретиран… »
Тврди да је са овим на глави провео 30 сати!? Новинар из Беле Цркве до детаља описао наводну отмицу и објавио слику доказа…
Курир 19.06.2018
Стефан Цветковић, новинар који тврди да је у среду увече био отет од стране непознатих лица од којих је једно имало значку налик полицијској, одржао је данас конференцију за медије. На почетку конференције Цветковић се захвалио… »
Цветковић: Отели су ме, тражићу међународну истрагу
Радио 021 19.06.2018
Новинар Стефан Цветковић данас је на конференцији за штампу тврдио да је био отет и тражи међународну истрагу тог случаја. Он је рекао да је код њега капа, којом му је током отмице било покривено лице и да ће је предати једној… »
Новинар Стефан Цветковић тражи међународну истрагу отмице
Ал Јазеера 19.06.2018
Казао је како има капу којом му је лице прекривено лице и како ће је предати једној страној амбасади ради превентиве. Новинар Стефан Цветковић је на конференцији за новинаре у понедјељак у Београду потврдио како је био отет и… »
Цветковић остаје при тези о отмици, хоће међународну истрагу
РТС 19.06.2018
Новинар Стефан Цветковић и данас је на конференцији за штампу тврдио да је био отет и тражи међународну истрагу тог случаја. Стефан Цветковић је рекао да је код њега капа којом му је током наводне отмице било покривено лице, да… »
Цветковић: Отеле су ме три особе, једна имала оружје и значку која је подсећала на полицијску
СЕЕбиз 19.06.2018
БЕОГРАД - Стефан Цветковић, новинар из Беле Цркве, обратио се јавности тврдећи да су га три особе отеле у среду увече, од којих је једна имала оружје и значку која је подсећала на полицијску, додавши да није био тучен нити… »
Новинар Цветковић о свом нестанку: Увукли су ме у возило и одвезли на непознату локацију! Ево шта се потом догодило
Курир 19.06.2018
БЕОГРАД - Новинар Стефан Цветковић који тврди да је отет у среду увече на конференцији за новинаре је у детаље објаснио шта се догодило. "Двоје људи који су имали маску на лицу су ме извукли из аутомобила и пребацили у други, а… »
Вести дана »

Орбан најавио разговор са Путином и открио када се може очекивати одржавање самита Русија-САД
Спутник пре 52 минутајош 61 повезана

Упозорење Жељка Обрадовића: Ако гледам кроз прсте играчима завршићемо на 20. месту
Данас пре 1 сатјош 22 повезане