Повезане вести
ПОТВРДИЛА ПИСАЊЕ СВЕТА! Пукло пријатељство Карлеуше и Лукаса! Јелена: “Не опраштам псовање болесне мајке!”
Свет & Скандал 19.06.2018
Јелена Карлеуша шокирала је водитеље Јутарњег програма Јовану Јоксимовић и Срђана Предојевића на ТВ Прва када им је саопштила да у следећој сезони музичког такмичења “Звезде Гранда” можда неће бити члан жирија. “Што се тиче… »
Карлеуша напушта ‘Звезде Гранда’: Не знам да ли желим да будем у жирију
Трачара 19.06.2018
Већ три сезоне Јелена Карлеуша је својим занимљивим коментарима забављала публику Звезда Гранда. Међутим, постоји вероватноћа да ћемо следећу сезону популарног такмичења гледати без ње. Наиме, певачица је данас гостовала у… »
Напушта Звезде Гранда? (анкета)
Мондо 19.06.2018
Да ли би било боље без ње? Од како се Јелена Карлеуша први пут посвађала с колегиницом Вики Миљковић, тачније назвала је "трабантом" у емисији Звезде Гранда, гледаоци сваке недеље с нестрпљењем чекају нове прозивке. Сада ће… »
Јелена Карлеуша проговорила о променама у звездама Гранда: Никоме неће бити свеједно шта је рекла, па ни Поповићу! Шок! (видео)…
Курир 19.06.2018
Јелена Карлеуша, која се већ три сезоне налази у жирију Звезда Гранда, шокирала је изјавом да можда више неће бити део најгледанијег музичког такмичења. "Не знам да ли ћу бити идуће сезоне део тима Звезде Грана. И не знам да ли… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 10 минутајош 120 повезаних
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 5 сатијош 43 повезане