Povezane vesti

To je smešno i jadno! Kija sigurna u to da se Luna služi forama da bi bila sa Slobom, evo šta je sve rekla o njoj! (video)

To je smešno i jadno! Kija sigurna u to da se Luna služi forama da bi bila sa Slobom, evo šta je sve rekla o njoj! (video)

Telegraf 19.06.2018
- I ja sam imala nekad 22 godine - rekla je Kija tvrdeći da zna šta stoji iza Luninog ponašanja. Tokom poslednjih pitanja gledalaca, bar što se tiče prve Zadruge čije je veliko finale u sredu, 20. juna, jedno od pitanja bilo je upućeno Kristini… »
Lunu pitali za skriveni plan - da u finalu poljubi Slobu, ona sve priznala, a onda je i Radanović progovorio! (video)

Lunu pitali za skriveni plan - da u finalu poljubi Slobu, ona sve priznala, a onda je i Radanović progovorio! (video)

Telegraf 19.06.2018
- To je bila moja lična tajna koju niko nije znao, čak ni on - rekla je Luna. Budući da je sutra, 20. juna, velika završnica Zadruge, posle devet i po meseci, zadrugari koji su ostali u Beloj kući poslednji put su odgovarali na pitanja gledalaca… »
Glasajte za pobednika Zadruge! Posle 9 i po meseci sreće, tuge, agonije, ljubavi i mržnje - ko zaslužuje 1. mesto? (anketa)

Glasajte za pobednika Zadruge! Posle 9 i po meseci sreće, tuge, agonije, ljubavi i mržnje - ko zaslužuje 1. mesto? (anketa)

Telegraf 19.06.2018
Prva sezona Zadruge pomerila je sve granice, u svakom smislu. Sećate li se 6. septembra 2017. kada je počela Zadruga? 32 učesnika, ogromno imanje, luksuz kakav se u rijaliti programima retko viđa, mnogo anonimnih, ali i poznatih lica u koje smo manje… »

Vesti dana »