Povezane vesti
Marej blizu čudne odluke: Neće na Vimbldon?!
Mondo 20.06.2018
Škot se vratio tenisu posle godinu dana, ali bi opet mogao na kraću pauzu. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Endi Marej odigrao je na turniru u Kvinsu u utorak prvi meč posle gotovo godinu dana pauze. Marej je pružio odličan otpor Niku Kirjosu, ali nije… »
Marej o Vimbldonu: Ne znam šta je najbolje za mene
N1 Info 20.06.2018
Endi Marej se vratio tenisu posle skoro godinu dana pauze zbog povrede kuka. Poražen je na Kvinsu od Nika Kirjosa, a kako je sam kazao pitanje je da li će biti na Vimbldonu. Britanski teniser Endi Marej je pokazao solidnu igru protiv Australijanca Nika… »
Marej se vratio na teren: Britanac poražen od Kirjosa posle skoro godinu dana pauze
Večernje novosti 19.06.2018
Australijanac je danas bio bolji od Mareja sa 2:1. To je prvi meč koji je Britanac odigrao još od Vimbldona prošle godine. Britanski teniser Endi Marej vratio se takmičenjima posle skoro jednogodišnje pauze zbog povrede, ali je u prvom meču po povratku… »
Milmanu samo tri gema
Danas 19.06.2018
Novak Đoković odlično otvorio sezonu na travi na turniru u Kvinsu Novak Đoković je izvanredno startovao na turniru u Kvinsu. U prom meču sa Australijancem Džonom Milmanom ostvario je ubedljivu pobedu 2:0 (6:2, 6:1). U prvom setu Đoković je u petom gemu… »
Vesti dana »
Mrdićeve izmene pravosudnih zakona slabe moć Dolovac, jačaju Stefanovića, idu po hitnom postupku
Beta pre 22 minutajoš 24 povezane
Danas je Sveti Vasilije Veliki, Mali Božić. Da li znate običaje na današnji dan? Sveti Vasilije Veliki Čuvene reči Vasilija Velikog kojim opisuje svoje duhovno buđenje: Centar „Sveti Vasilije Veliki” u Maršiću kraj Kragujevca
Volim Zrenjanin pre 51 minutajoš 21 povezana
VIDEO Joviću samo šest minuta, Oklahoma konačno pobedila San Antonio
Nova pre 17 minutajoš 19 povezanih
Umro Mark Brnović, koji je kratko bio nominovan za američkog ambasadora u Srbiji
Beta pre 42 minutajoš 15 povezanih