Povezane vesti
Bila je poslovna pratnja, za sebe kaže da je spavala sa "milion muškaraca", a sada otkriva kako taj posao zaista izgleda
Blic 20.06.2018
Bivša devojka za poslovnu pratnju, koja kaže da je "spavala s milion muškaraca" danas se bavi dobrotvornim radom. Ket Li (32) iz Mančestera imala je 18 godina kada se zajedno sa sestrom bliznakinjom prijavila na audiciju za fotosešen, nakon čega se… »
Tvrdi da je spavala s njih miliion: "Pre su mi kupovali automobile, a sad dobijem samo napojnice"
Vesti online 20.06.2018
Tridesetdvogodišnja Kat Li iz Mančestera tvrdi da je u životu spavala s milion muškaraca za novac. Eskortom je počela da se baviti s 18 godina, nakon što su je snimila golišave fotografije sa svojom sestrom bliznakinjom. - Imala sam više od milion… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci u sredu bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 30 povezanih
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Jaćimović ne odustaje od štrajka glađu u Novom Sadu: „Odavde nas ne mogu skloniti“
Serbian News Media pre 2 satajoš 42 povezane
Rusija spremna da prepusti kontrolu nad: Nis-om! Poslat zahtev OFAC za novu licencu
Blic pre 24 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 14 minutajoš 85 povezanih