Повезане вести
Вилшир после 17 година напушта Арсенал
Вести онлине 20.06.2018
Енглески фудбалер Џек Вилшир потврдио је да напушта матични Арсенал после 17 година када му истекне уговор крајем месеца. Вилшир је хтео да остане на Емирејтсу чак и уз смањење плате, али му нови менаџер Унај Емери није… »
Господски опроштај Џека Вилшира од Арсенала после 17 година: Прихватио сам и мању плату, али...
Моззарт спорт 20.06.2018
Могу да потврдим да више нећу играти за Тобџије. Мој уговор истиче последњег дана у месецу и тада одлазим, поручио 26-годишњи везиста. Неки нови ветрови дувају у Ареналу... Али тако нешто могло се и очекивати по окомчању ере… »
Фрка му за место у тиму, иде из Арсенала
Мондо 20.06.2018
Џек Вилшир објавио на друштвеним мрежама да је одлучио да напусти Арсенал после разговора са новим тренером Унаијем Емеријем. Фото: МН Пресс Џек Вилшир на утакмици са Партизаном 2010. године Арсеналово дете Џек Вилшир напушта… »
Вилшер потврдио да иде из Арсенала
Н1 Инфо 20.06.2018
Везиста Арсенала Џек Вилшер завршио је своју епизоду у клубу у ком је поникао. То је он сам потврдио на Инстаграм профилу. - Могу да потврдим да ћу напустити Арсенал када ми уговор истекне крајем јуна. После интензивних… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 46 минутајош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних