Povezane vesti
Šokantan post: "Doktor je jeo jabuku dok sam se porađala, ušivao me na živo, pa zaboravio gazu u meni"
Blic 20.06.2018
Gotovo neverovatna priča osvanula je juče na Fejsbuku. Korisnica Nataša Pjevalica u postu je opisala svoje gorko iskustvo porođaja u jednoj od državnih bolnica u Srbiji. "Pre 20-ak dana sam postala srećna majka po treći put i sve bi bilo divno da… »
Doktor je jeo jabuku, a babice me porađale! Ušivao me je bez anestezije, a onda zaboravio gazu u meni: Status ove Šapčanke…
Kurir 20.06.2018
Šapčanka Nataša Pjevalica pre dvadesetak dana je postala majka po treći put. Iako je već dva puta prošla kroz ovo iskustvo, mislila je da ništa ne može da je iznenadi, ali je ostala zgranuta kada je došao trenutak da donese treće dete na svet… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 25 minutajoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 5 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 1 satjoš 42 povezane