Povezane vesti
"Sada sam jača nego ikad": Luna Đogani otvoreno o emocijama prema Slobi i greškama iz rijalitija (video)
Blic 21.06.2018
Ćerka Anabele Atijas progovorila je o svemu što zanima one koji su pratili "Zadrugu", pa je priznala da je napravila mnogo grešaka, zbog kojih se kaje. - Mnogo toga sam naučila, mnogo toga. Bila sam naivna, verovala sam ljudima koji meni nisu mislili… »
Anabela progovorila o velikoj nepravdi koja se desila Luni u finalu, pa otkrila na koji način će ćerku skloniti od svih…
Blic 21.06.2018
Pevačica je tokom finala "Zadruge" za "Blic" navela šta Lunu čeka po završetku rijalitija, pa je rekla i šta se desilo u studiju, što ju je iznerviralo, a nije pravedno prema njenoj naslednici. Šta je sve Anabela Atijas imala da kaže pogledajte u… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 4 satijoš 1 povezana