Povezane vesti
Bila je prelepi foto-model, a onda su je regrutovali džihadisti: Evo kako mi je Islamska država isprala mozak! Umalo da…
Kurir 21.06.2018
Kimberli Majners (29) iz Londona tvrdi da je putem interneta započela vezu sa regruterom ISlamske države u Velikoj Britaniji Navidom Huseinom i da je umalo gotovo završila u Siriji kao njegova žena. Kimberli, inače glamurozni model, otkrila je kako je… »
Ispovest fotomodela koju su džihadisti pokušali da regrutuju: ISIS je hteo od mene da napravi belu udovicu (foto)
Blic 21.06.2018
Jedna devojka iz Londona je ispričala kako joj je jedan regruter Islamske države (ISIS) isprao mozak i pokušao da je privoli da se preseli u Siriju i postane nova najsmrtonosnija džihadistkinja. Kimberli Majners (29) je rekla da je preko interneta sa… »
Vesti dana »
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih
Spreman novac za sve punoletne građane Srbije? Evo šta se sve sprema, vest koja će obradovati milione!
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Topao petak u Nišu, a onda obrt: Evo šta nam donosi vreme za vikend
Glas juga pre 41 minutajoš 21 povezana
Mićović: Cene sirove nafte u ukupnoj ceni goriva u Srbiji učestvuju 20 do 30 odsto
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih