Povezane vesti
Seferović: Srbija - Švajcarska, to je normalna fudbalska utakmica
Dnevnik 21.06.2018
U razgovoru za Argauer Cajtung centarfor Švajcarske Haris Seferović, na pitanje da li se uoči meča sa Srbijom kod njega javlja animozitet prema protivniku, Seferović kategorično odgovara: Utakmica između Švajcarske i Srbije, koja se igra u petak u… »
Stigao glas razuma, šaćiri ugledaj se na njega: Haris Seferović spušta loptu pred meč Srbije i Švajcarske
Hot sport 21.06.2018
Ovaj momak samo je jedan od nekolicine igrača Švajcarske koji vuku korene sa ovih prostora. Srbija i Švajcarske svoj meč igraju sutra, a napadač našeg rivala spušta loptu pred utakmicu. U ekipi koju sa klupe predvodi Vladimir Petković ima dosta igrača… »
Seferović: Dobar sam sa Srbima, politika me ne zanima
N1 Info 21.06.2018
Napadač reprezentacije Švajcarske Haris Seferović jedan je od nekolicine igrača u timu Vladimira Petkovića koji vuče korene sa prostora bivše Jugoslavije. U redovima drugog protivnika Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji dominiraju albanski igrači… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih

"Velika tragedija, dvoje mrtvih, mnogo povređenih": Vučić o nesreći kod Sremske Mitrovice: Sve što možemo da u tako teškoj situaciji učinimo, učinićemo
Blic pre 22 minutajoš 102 povezane

Bolton se izjasnio pred sudijom da nije kriv Bivši Trampov saradnik negirao da je nelegalno delio poverljive informacije
Kurir pre 57 minutajoš 29 povezanih