Повезане вести
Осовина за јачање границе ЕУ
Вечерње новости 21.06.2018
Аустрија, Италија и Вишеградска четворка трасирају нову стратегију против избеглица. Орбан: Нисмо обавезни да угостимо мигранте. Курц: Анкара да не рачуна на чланство. КАНЦЕЛАР Аустрије Себастијан Курц објавио је "рат" Анкари… »
Земље Вишеградске групе бојкотују мини самит
Радио 021 21.06.2018
Земље Вишеградске групе, заступнице тврде линије према имиграцији, саопштиле су да неће учествовати у недељу на европском мини самиту у организацији ЕК. Тај скуп се види као израз подршке Европске комисије немачкој канцеларки… »
Вишеградска група неће на хитан састанак ЕК због миграната
Н1 Инфо 21.06.2018
Чланови Вишеградске групе - Мађарска, Пољска, Чешка и Словачка - саопштили су да неће присуствовати хитном састанку који је, поводом мигрантске кризе, заказала Европска комисија. После састанка у Будимпешти премијер Мађарске… »
Земље Вишеградске групе бојкотују европски мини-самит
Нови магазин 21.06.2018
Земље Вишеградске групе, заступнице тврде линије према имиграцији, саопштиле су да неће учествовати у недељу на европском мини-самиту о тој теми у организацији Европске комисије, који се види као израз подршке немачкој… »
Земље Вишеградске групе бојкотирају самит о мигрантима
Ал Јазеера 21.06.2018
Премијери Мађарске, Чешке, Словачке и Пољске самит заказан за недјељу тумаче као знак подршке њемачкој канцеларки Ангели Меркел. Земље Вишеградске гупе, које заговарају строжији приступ мигрантској кризи, поручиле су у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 7 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана