Повезане вести
Кија и Слоба у јутарњем програму рекли да се разводе, а онда је Сарапа шокирао све коментаром - пред Луном! (ВИДЕО)
Пресс 22.06.2018
Кија и Слоба у јутарњем програму рекли да се разводе, а онда је Сарапа шокирао све коментаром - пред Луном! (ВИДЕО). друге Кристина Кија Коцкар и њен супруг Слободан Радановић, који је из ријалитија изашао као четвртопласирани… »
Луна шокирана: Слоба није крио тугу због развода од Кије, а онда водитељ у програму уживо прозвао ђоганијеву
Блиц 22.06.2018
Гостујући у јутарњем програму на ТВ "Пинк", Кија Коцкар и Слоба Радановић открили су планове за будућност и проговорили о разводу. Поред Кије и Слобе у студију су биле и Луна Ђогани и Теодора Џехверовић, а Кристина је најпре… »
Кија и Слоба пред Луном коначно открили истину о разводу
Вечерње новости 22.06.2018
Кија је заслужено победила. И очекивало се, ја сам рекла: "Све најбоље", од срца сам јој честитала, признала је Луна. Гости данашњег издања емисије "Ново јутро" Дее Ђурђевић и Предрага Сарапе били су Кристина Кија Коцкар… »
Кија и Слоба открили да ли ће се РАЗВЕСТИ
Свет & Скандал 22.06.2018
Кристина Кија Коцкар и Слоба Радановић заједно гостују у Јутарњем програму на телевизији “Пинк”. Они са водитељима, Луном Ђогани и Теодором Џехверовић разговарају о утисцима везаним за “Задругу”, али и даљим плановима. На… »
Вести дана »
САД нису одобриле наставак пословања Нафтној индустрији Србије, изјавила министарка енергетике
Слободна Европа пре 31 минутајош 44 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 26 минутајош 24 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних