Povezane vesti
Kija i Sloba u jutarnjem programu rekli da se razvode, a onda je Sarapa šokirao sve komentarom - pred Lunom! (VIDEO)
Press 22.06.2018
Kija i Sloba u jutarnjem programu rekli da se razvode, a onda je Sarapa šokirao sve komentarom - pred Lunom! (VIDEO). druge Kristina Kija Kockar i njen suprug Slobodan Radanović, koji je iz rijalitija izašao kao četvrtoplasirani, gostovali su zajedno… »
Luna šokirana: Sloba nije krio tugu zbog razvoda od Kije, a onda voditelj u programu uživo prozvao đoganijevu
Blic 22.06.2018
Gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink", Kija Kockar i Sloba Radanović otkrili su planove za budućnost i progovorili o razvodu. Pored Kije i Slobe u studiju su bile i Luna Đogani i Teodora Džehverović, a Kristina je najpre govorila o svojim… »
Kija i Sloba pred Lunom konačno otkrili istinu o razvodu
Večernje novosti 22.06.2018
Kija je zasluženo pobedila. I očekivalo se, ja sam rekla: "Sve najbolje", od srca sam joj čestitala, priznala je Luna. Gosti današnjeg izdanja emisije "Novo jutro" Dee Đurđević i Predraga Sarape bili su Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone… »
Kija i Sloba otkrili da li će se RAZVESTI
Svet & Skandal 22.06.2018
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović zajedno gostuju u Jutarnjem programu na televiziji “Pink”. Oni sa voditeljima, Lunom Đogani i Teodorom Džehverović razgovaraju o utiscima vezanim za “Zadrugu”, ali i daljim planovima. Na pitanje… »
Vesti dana »
Šta se to dešava u Južnoj Koreji, ništa vam nije jasno? Pročitajte ovo
Bloomberg Adria pre 42 minutajoš 36 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 36 minutajoš 12 povezanih