Повезане вести

Србија је опљачкана као на улици! Рио Фердинанд дао најсликовитији приказ судијске крађе против Швајцарске

Србија је опљачкана као на улици! Рио Фердинанд дао најсликовитији приказ судијске крађе против Швајцарске

Телеграф 23.06.2018
Бивши штопер Манчестер јунајтеда тврди да је све било јасно у ситуацији пред голом Зомера. Чувени штопер Манчестер Јунајтеда Рио Фердинанд описао је недосуђен пенал над Александром Митровићем на утакмици Србије и Швајцарске као… »
Није ми јасно да примимо гол из контре у 90. минуту, морамо да се такмичимо, а не да уживамо у лепоти! Миливојевић љут због…

Није ми јасно да примимо гол из контре у 90. минуту, морамо да се такмичимо, а не да уживамо у лепоти! Миливојевић љут због…

Телеграф 23.06.2018
Српски репрезентативац неколико пута истакао да би нам бод био много важан и да је требало да га чувамо. Лука Миливојевић бек српске репрезентације био је веома љут после меча са Швајцарском, али не на судије као многи, већ на… »
Многи светски коментатори шокирани одлуком Бриха: Србија је опљачкана!

Многи светски коментатори шокирани одлуком Бриха: Србија је опљачкана!

Вечерње новости 23.06.2018
Један од дефанзиваца уопште није гледао лопту - каже Фердинанд. Одличан посао ФИФА - ироничан је био Ширер. Не могу да верујем да није био пенал - прича Забалета. СКАНДАЛ који је обележио досадашњи ток Мундијала одвијао се на… »
Коларов: То што је судио Немац, било би као да је ФИФА нама послала Црногорца

Коларов: То што је судио Немац, било би као да је ФИФА нама послала Црногорца

Спортски журнал 23.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске 2:1 (0:1) у утакмици другог кола Е групе на Мундијалу у Русији. Капитен репрезентације Србије Александар Коларов сматра да екипа може само себе да криви за пораз од… »
Матић: Судија је био катастрофалан

Матић: Судија је био катастрофалан

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске 2:1 (0:1) у утакмици другог кола Е групе на Мундијалу у Русији. Србија је изгубила од Швајцарске у другом колу Мундијала, а везиста Орлова Немања Матић апострофира… »
Рио: Као пљачка насред улице; Забалета: Не могу да верујем да ово није пенал; Линекер: А Митровићеви лактови?

Рио: Као пљачка насред улице; Забалета: Не могу да верујем да ово није пенал; Линекер: А Митровићеви лактови?

Моззарт спорт 23.06.2018
Легендарни Гари Линекер покушао је да одбрани Бриха, али... Кукају наши играчи на суђење, очекивано, али чак су и Швајцарци у једној анкети, њих 70 одсто, казали како сматрају да је онај старт на Александром Митровићем био чист… »
Миливојевић: Не могу да кажем на кога сам љут

Миливојевић: Не могу да кажем на кога сам љут

Вести онлине 23.06.2018
Лука Миливојевић, везни фудбалер репрезентације Србије, био је веома љут после пораза од Швајцарске, у другом колу групе Е Мундијала у Русији. - Мени није јасна само једна ствар, а то је зашто смо примили гол из контре у 90… »
Матић: Судија ми је рекао да ће ми дати црвени!

Матић: Судија ми је рекао да ће ми дати црвени!

Вести онлине 23.06.2018
Немања Матић, репрезентативац Србије, рекао је после пораза од Швајцарске да је суђење било катастрофално! Судија Феликс Брих није бриљирао на овом мечу, пошто је у неколико наврата оштетио нашу репрезентацију. - Суђење је… »
Фердинанд о поразу Орлова: Ово је било као пљачка на улици, невероватно

Фердинанд о поразу Орлова: Ово је било као пљачка на улици, невероватно

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске 2:1 (0:1) у утакмици другог кола Е групе на Мундијалу у Русији. Чувени штопер Манчестер Јунајтеда Рио Фердинанд описао је недосуђен пенал над Александром Митровићем на… »
Рио Фердинанд: Србија је опљачкана, као на улици!

Рио Фердинанд: Србија је опљачкана, као на улици!

Мондо 23.06.2018
"Не знам шта су људи за технологијом радили?" Скандалозно суђење немачког арбитра Феликса Бриха у утакмици Србија - Швајцарска неизбежна је тема у осврту на меч у Калињинграду. Легенда енглеског фудбала, Рио Фердинанд… »
Легенда Манчестер јунајтеда: Оружана пљачка, како није био пенал за Србију?

Легенда Манчестер јунајтеда: Оружана пљачка, како није био пенал за Србију?

Спутник 23.06.2018
Рио Фердинанд, легендарни штопер Манчестер јунајтеда, није могао да верује да судија Феликс Брих није досудио једанаестерац за Србију на мечу против Швајцарске на Мундијалу у Русији. „Мислим да је требало да дође до ВАР. Не знам… »
Рио и Забалета: "Судија оџепарио Србију"

Рио и Забалета: "Судија оџепарио Србију"

Спортске.нет 23.06.2018
Легенде изнеле свој став у коментару после меча... Рио Фердинанд је био импресиониран Митровићем током меча, неколико пута је поновио да је реч о сјајном нападачу. На панелу ББЦ Спорта после меча, причало се само о пеналу. "Не… »
Александар коларов: Ово је као кад би нама судио Црногорац, као да му је одговарао резултат

Александар коларов: Ово је као кад би нама судио Црногорац, као да му је одговарао резултат

Хот спорт 23.06.2018
Капитен ‘орлова’ није био задовољан суђењем на вечерашњем мечу. Коларов је изнео некочико по његовом мишљену веома чудних ствари. Леви бек нашег тима сматра да смо сами криви за овај пораз јер смо иали резултат који нам… »
Матић не губи наду, а оцена судије је јасна и сажима се речју - катастрофа

Матић не губи наду, а оцена судије је јасна и сажима се речју - катастрофа

Спортске.нет 23.06.2018
Најискуснији везиста Србије рекао је да су сви разочарани због пораза, а онда је уследило питање о суђењу... Немања Матић био је разочаран, али смирен после пораза од Швајцарске 1:2 на Светском првенству. Каже да тим има… »
Крстајић: Провокације не коментаришем, а треба погледати како је господин судио вечерас

Крстајић: Провокације не коментаришем, а треба погледати како је господин судио вечерас

Вечерње новости 22.06.2018
Прво полувреме је било како смо желели. У другом полувремену смо рано примили наиван гол, а после је утакмица добила другачији ток - рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије. Селектор фудбалске репрезентације Србије… »

Вести дана »