Zajednička vežba Vojske Srbije i MUP-a u sredu u Kraljevu

Zajednički udar 2018: Vežba Vojske i policije u sredu u Kraljevu

Kurir pre 24 dana
BEOGRAD - Vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova "Zajednički udar 2018" biće održana u sredu, 27. juna, sa početkom u 10 časova, na Trgu srpskih ratnika i Atletskom stadionu u Kraljevu. Na vežbi će učestvovati pripadnici Žandarmerije, SAJ, Helikopterske jedinice, Policijske brigade... »

Zajednička vežba Vojske Srbije i MUP-a u sredu u Kraljevu

Blic pre 24 dana
Vežžba Vojske Srbije i Ministarstva unutraššnjih poslova "Zajednički udar 2018" biće održžana u sredu, 27. juna, sa početkom u 10 časova, na Trgu srpskih ratnika i Atletskom stadionu u Kraljevu. Na vežžbi će učestvovati pripadnici Žžandarmerije, SAJ, Helikopterske jedinice, Policijske brigade i... »

Zajednička vežba Vojske Srbije i MUP-a

Danas pre 24 dana
Vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Zajednički udar 2018“ biće održana 27. juna 2018. godine, sa početkom u 10 časova, na Trgu srpskih ratnika i Atletskom stadionu u Kraljevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Na vežbi, kako je najavljeno učestvuju pripadnici Žandarmerije, SAJ, Helikopterske jedinice, Policijske brigade i Interventne jedinice policije zajedno sa Specijalnom brigadom Kopnene vojske, jedinicama Vojne policije Vojske... »

Zajednička vežba vojske i MUP-a u sredu u Kraljevu

RTV pre 24 dana
RTV: Zajednička vežba vojske i MUP-a u sredu u Kraljevu
BEOGRAD - Vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova "Zajednički udar 2018" biće održana u sredu, 27. juna, sa početkom u 10 časova, na Trgu srpskih ratnika i Atletskom stadionu u Kraljevu.
Na vežbi će učestvovati pripadnici žandarmerije, SAJ, Helikopterske jedinice, Policijske brigade i Interventne jedinice policije zajedno sa Specijalnom brigadom Kopnene vojske, jedinicama Vojne policije Vojske Srbije, bataljonom... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.