Povezane vesti
U njega imam apsolutno poverenje: Stigle je emocije, ali takmičarka ne podleže pristiscima! Znala sam koga ostavljam napolju…
Kurir 24.06.2018
Kako je finale sve bliže, učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi", Dalili Dragojević, proradile su emocije, te je otkrila kako joj je bilo kada je tek ušla u šestu sezonu, a Dejan ostao napolju: "Nije mi bilo teško jer sam znala koga ostavljam… »
Irma u suzama: Ljudi misle da me znaju, a niko ne zna ko sam i šta sam ja! (foto)
Kurir 24.06.2018
Kako je finale sve bliže, učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija u zemlji " Parovi", sve su emotivniji i svesni šta ih čeka kada izađu. Tako se i kontroverzna učesnica Irma Serjanić, usudila da otkrije detalje o sebi. koje do sada nije… »
Odlučio da se promeni: Ivan se odriče ovoga! Ukućani šokirani, svi znaju kako mu to teško pada! (foto)
Kurir 24.06.2018
Kako je finale sve bliže, učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi", sve su emotivniji i svesni šta ih čeka kada izađu. Ivan Marinković, mnogo je toga naučio u šestoj sezone, ali i shvatio da je vreme da se prave velike promene u njegovom… »
U rijalitiju sam prevazišla strah, to je moja velika pobeda: Zerina u emotivnom izdanju! Po ovome će pamtiti takmičenje!
Kurir 24.06.2018
Kako je finale sve bliže, učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi", sve su emotivniji i svesni šta ih čeka kada izađu. Tako se Zerina Hećo prisetila svog boravka u prethodnoj, ali i sadašnjoj sezoni, a zatim se iskreno zahvalila i samoj… »
Vesti dana »
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Objavljen prvi primer srpske NVO kojoj je Tramp ukinuo pare od USAID-a: Evo za šta su dobili milion i po evra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana