Povezane vesti

Postoji šansa da se ne razvedem od Kije! Luna se šokirala, pa onda totalno zbunila kada su joj preneli Slobine reči u…

Postoji šansa da se ne razvedem od Kije! Luna se šokirala, pa onda totalno zbunila kada su joj preneli Slobine reči u…

Telegraf 24.06.2018
Đoganijeva nije mogla da sakrije svoju reakciju kada su joj saopštili deo Slobinog intervjua. Luna Đogani bila je gošća u emisiji "Narod pita", te je odgovarala na različita pitanja koja se tiču njenog učešća u Zadruzi. Voditeljka je u programu… »
Ostala bi bez te veštačke kose! Haos u emisiji uživo! Gledateljka brutalno izvređala Lunu, Đoganijeva nije mogla da dođe…

Ostala bi bez te veštačke kose! Haos u emisiji uživo! Gledateljka brutalno izvređala Lunu, Đoganijeva nije mogla da dođe…

Telegraf 24.06.2018
- Smirite se gospođo, dobićete infarkt! Nismo Sloba i ja više zajedno nemojte da se nervirate toliko... - uspela je Luna da dobaci. Luna Đogani je prošle noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde je od gledalaca dobila gomilu kritika na račun svog… »
Nakon što je gledateljka žestoko iskritikovala Lunu, Anabela napustila studio! (video)

Nakon što je gledateljka žestoko iskritikovala Lunu, Anabela napustila studio! (video)

Telegraf 24.06.2018
- Hvala vam što ste napustili emisiju, ako ne možete sa tim da se nosite i to da podnesete - rekla je voditeljka. Luna Đogani je prošle noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde je dobila gomilu kritika na račun svog ponašanja u Zadruzi. Mnogi su… »
Anastasija podržala Kiju, a evo šta je Luna rekla o odnosu sa bivšom drugaricom! (video)

Anastasija podržala Kiju, a evo šta je Luna rekla o odnosu sa bivšom drugaricom! (video)

Telegraf 24.06.2018
- Znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati - rekla je Luna. Luna Đogani prošle noći je gostovala u emisiji "Narod pita", pa je odgovarala… »
Ona prema meni nije imala neki gard: Luna progovorila o druženju sa Kijom (video)

Ona prema meni nije imala neki gard: Luna progovorila o druženju sa Kijom (video)

Telegraf 24.06.2018
- Svaki moj postupak prema Kristini i svaki moj razgovor sa njom je bio iskren - rekla je Luna. Luna Đogani gostovala je na televiziji "Pink" u emisiji "Narod pita", a tamo je pričala i o svom odnosu sa Kijom Kockar. Tačnije, o njihovom druženju u… »
Smatram da su oboje krivi: Evo šta je Kija rekla o odnosu Lune i Slobe (video)

Smatram da su oboje krivi: Evo šta je Kija rekla o odnosu Lune i Slobe (video)

Telegraf 24.06.2018
Pobednica "Zadruge" govorila je ponovo o rijalitiju u kojem je učestvovala. Kija Kockar je gostujući u emisiji "Premijera" televizije "Pink" govorila i o odnosu Slobe i Lune. Pobednica "Zadruge" je bez dlake na jeziku rekla šta joj je na pameti. Kija… »
Sloba progovorio o razvodu, a onda prokomentarisao jedan potez Kijine mame koji ga je oduševio!

Sloba progovorio o razvodu, a onda prokomentarisao jedan potez Kijine mame koji ga je oduševio!

Telegraf 24.06.2018
Definitivno bih prvo razgovarao sa njom, da vidimo zajedno nekako da dođemo do tog rešenja, pa gde god to da ode - rekao je Sloba. Kija Kockar je nakon izlaska iz Zadruge u kojoj je odnela pobedu kontaktirala svog advokata i pokrenula postupak za razvod… »
Lunu pitali da li će se udati za Slobu, ona se nasmejala, a onda je progovorila (video)

Lunu pitali da li će se udati za Slobu, ona se nasmejala, a onda je progovorila (video)

Telegraf 24.06.2018
- Divno jedno pitanje - rekla je Luna, pa je na stavila. Luna Đogani bila je gošća emisije "Narod pita" gde je odgovarala na pitanja koja se tiču njenog učešća u "Zadruzi". Jedan od gledalaca pitao ju je da li će se udati za Slobu Radanovića, s… »

Vesti dana »