Повезане вести
Анастасија подржала Кију, а ево шта је Луна рекла о односу са бившом другарицом! (видео)
Телеграф 24.06.2018
- Знам да је она у шоку била што сам ушла у ријалити, а онда је сигурно била и против тога што се десило, тако да сам ја очекивала да ме неће подржати - рекла је Луна. Луна Ђогани прошле ноћи је гостовала у емисији "Народ пита"… »
Након што је гледатељка жестоко искритиковала Луну, Анабела напустила студио! (видео)
Телеграф 24.06.2018
- Хвала вам што сте напустили емисију, ако не можете са тим да се носите и то да поднесете - рекла је водитељка. Луна Ђогани је прошле ноћи гостовала у емисији "Народ пита", где је добила гомилу критика на рачун свог понашања у… »
Остала би без те вештачке косе! Хаос у емисији уживо! Гледатељка брутално извређала Луну, Ђоганијева није могла да дође до…
Телеграф 24.06.2018
- Смирите се госпођо, добићете инфаркт! Нисмо Слоба и ја више заједно немојте да се нервирате толико... - успела је Луна да добаци. Луна Ђогани је прошле ноћи гостовала у емисији "Народ пита", где је од гледалаца добила гомилу… »
Постоји шанса да се не разведем од Кије! Луна се шокирала, па онда тотално збунила када су јој пренели Слобине речи у програму…
Телеграф 24.06.2018
Ђоганијева није могла да сакрије своју реакцију када су јој саопштили део Слобиног интервјуа. Луна Ђогани била је гошћа у емисији "Народ пита", те је одговарала на различита питања која се тичу њеног учешћа у Задрузи… »
Она према мени није имала неки гард: Луна проговорила о дружењу са Кијом (видео)
Телеграф 24.06.2018
- Сваки мој поступак према Кристини и сваки мој разговор са њом је био искрен - рекла је Луна. Луна Ђогани гостовала је на телевизији "Пинк" у емисији "Народ пита", а тамо је причала и о свом односу са Кијом Коцкар. Тачније, о… »
Сматрам да су обоје криви: Ево шта је Кија рекла о односу Луне и Слобе (видео)
Телеграф 24.06.2018
Победница "Задруге" говорила је поново о ријалитију у којем је учествовала. Кија Коцкар је гостујући у емисији "Премијера" телевизије "Пинк" говорила и о односу Слобе и Луне. Победница "Задруге" је без длаке на језику рекла шта… »
Слоба проговорио о разводу, а онда прокоментарисао један потез Кијине маме који га је одушевио!
Телеграф 24.06.2018
Дефинитивно бих прво разговарао са њом, да видимо заједно некако да дођемо до тог решења, па где год то да оде - рекао је Слоба. Кија Коцкар је након изласка из Задруге у којој је однела победу контактирала свог адвоката и… »
Луну питали да ли ће се удати за Слобу, она се насмејала, а онда је проговорила (видео)
Телеграф 24.06.2018
- Дивно једно питање - рекла је Луна, па је на ставила. Луна Ђогани била је гошћа емисије "Народ пита" где је одговарала на питања која се тичу њеног учешћа у "Задрузи". Један од гледалаца питао ју је да ли ће се удати за… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана