Povezane vesti

Kija Kockar je odnela pobedu u rijalitiju ali izgubila muža : A sada je progovorila o Luni i Slobi! To nije ljubav, već…

Kija Kockar je odnela pobedu u rijalitiju ali izgubila muža : A sada je progovorila o Luni i Slobi! To nije ljubav, već…

Kurir 24.06.2018
Kristina Kija Kockar pobedila je u rijalitiju "Zadruga" i postala bogatija za 50.000 evra, ali je izgubila muža s ozbirom na to da je po završetku rijalitija zatražila razvod od Slobe Radanovića jer ju je prevario sa Lunom Đogani. Stjuardesa je sada… »
Zadruga: Stvarno je KRAJ - Kija Kockar potpisala RAZVOD, a Sloba...

Zadruga: Stvarno je KRAJ - Kija Kockar potpisala RAZVOD, a Sloba...

Svet plus 24.06.2018
Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar nakon završetka rijalitija povukla je konkretan potez kako bi se razvela od supruga Slobe Radanovića koji ju je prevario sa Lunom Đogani. Kija Kockar se juče tokom dana videla sa svojim advokatom i zvanično je… »
"Nije mi lako": Kija Kockar potpisala papire za razvod od Slobe, a evo šta je jedino zahtevala

"Nije mi lako": Kija Kockar potpisala papire za razvod od Slobe, a evo šta je jedino zahtevala

Blic 24.06.2018
- Ništa mu nisam tražila, auto koji smo imali je moj tako da ostaje meni. Jesam ga kupila u braku, ali neće mi ga on ni tražiti. Niti ću ja njemu, niti će on meni tražiti išta što se tiče imovine i finansija. Dobio je drugi auto, neka ga služi… »

Vesti dana »