Povezane vesti
Stigao mali Dinča! Pevač postao tata po prvi put, evo koje kraljevsko srpsko ime je dao sinu! (foto)
Telegraf 25.06.2018
Jelena i Milan postali su ponosni roditelji zdravog dečaka. Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, novinarka Jelena Sekulović, danas su postali roditelji zdravog dečaka! Jelena se porodila u beogradskom porodilištu "Narodni front", a mališanu su… »
Milan Dinčić Dinča postao OTAC - evo koje srpsko ime je dao sinu!
Svet plus 25.06.2018
Popularni pevač Zvezda Granda, Milan Dinčić Dinča, obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama, da je njegova porodica bogatija za još jednog člana, a usput otkrio i ime bepca. Milan Dinčić Dinča je u aprilu ove godine sklopio građanski… »
Slađa Alegro čestitala Dinči rođenje sina: Od danas imaš još jednu, najvažniju životnu ulogu, Brate moj dobri! (foto)
Kurir 25.06.2018
Novopečena mama Slađa Alegro, čim je čula vest o rođenju malenog Vukana, obradovala se te uputila kolegi pevaču Milanu Dinčiću Dinči najlepše reči. "Brate moj dobri, od danas imaš još jednu životnu ulogu, najvažniju. Neka vam je srećno… »
Dao mu staro srpsko ime: Pevač "Granda" dobio sina
Blic 25.06.2018
Pevač "Granda" Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena postali su danas roditelji dečaka, kome su odlučili da daju staro i tradicionalno srpsko ime. Jelena Dinčić porodila se danas u Beogradu i na svet donela svoje i Milanovo prvo dete… »
Dinča postao tata: Pevač dobio sina i dao mu pravo srpsko ime!
Kurir 25.06.2018
Milan Dinčić Dinča, pevač Granda, postao je otac, saznaje Kurir. Njegova supruga Jelena porodila se danas i na svet donela dečaka kome su dali ime Vukan. Pevač i njegova izabranica Jelena Sekulović sklopili su građanski brak u aprilu ove godine u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos u Skupštini: Potukli se poslanici, Brnabić zvala obezbeđenje
Nova pre 28 minutajoš 110 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 40 minutajoš 23 povezane
Rumunija: Tvrdi desničar i liderka desnog centra u drugom krugu predsedničkih izbora
Glas Amerike pre 3 satajoš 20 povezanih
Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta: Za 17 osoba se još traga
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane