Povezane vesti
Brnabić: Kompromis nije slabost Srbije
Danas 25.06.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Vlada Srbije stati uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dati mu punu podršku u daljim razgovorima o Kosovu i napomenula da spremnost na kompromis nije slabost Srbije. Čini mi se da je već neko… »
Brnabić: Spremnost Srbije za kompromis o Kosovu nije slabost
Beta 25.06.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se zalaganje Srbije za kompromisno rešenje u vezi s Kosovom ne treba tumačiti kao slabost, već da je to pokazatelj ozbiljnosti i jačine države. "Čini mi se da je u ovom trenutku jedino Beograd… »
Brnabić: Spremnost Srbije za kompromis o Kosovu nije slabost
Beta video 25.06.2018
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se zalaganje Srbije za kompromisno rešenje u vezi s Kosovom ne treba tumačiti kao slabost, već da je to pokazatelj ozbiljnosti i jačine države. ``Čini mi se da je u ovom trenutku jedino… »
Premijerka: Vučić ima punu podršku Vlade Srbije za pregovore u Briselu
Kurir 25.06.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da joj deluje da su razgovori u Briselu bili jako teški, te poručila da će Vlada stati uz predsednika Srbije i dati mu punu podršku u daljim razgovorima. Brnabić je u Rači rekla da se jutros kratko čula sa… »
Brnabić: Spremnost za kompromis s Kosovom nije slabost
N1 Info 25.06.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da se zalaganje Srbije za kompromisno rešenje u vezi s Kosovom ne treba tumačiti kao slabost, već da je to pokazatelj ozbiljnosti i jačine države. "Čini mi se da je u ovom trenutku jedino Beograd spreman… »
Vesti dana »
Raspisani i lokalni izbori u užičkoj opštini Sevojno: Glasanje za odbornike 29. marta
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 57 povezanih
"Mogu da radim strašne stvari drugim zemljama", Tramp tvrdi da mu je Vrhovni sud nesvesno dao ovlašćenja
Blic pre 54 minutajoš 31 povezana
Petronijević: Odluka o obustavi rada advokata doneta protivzakonito i protivstatutarno
Politika pre 3 satajoš 38 povezanih
Nastavak čistki: Kraj mandata Danke Nešović i nove suspenzije nastavnika
Vreme pre 3 satajoš 28 povezanih
Policija o smrti nestalog mladića u Zrenjaninu: Neistinite spekulacije javnosti, počeli smo da ga tražimo čim je prijavljeno
N1 Info pre 33 minutajoš 20 povezanih