Povezane vesti
Sejduba Suma: Znam šta se dešava u klubu, neki žele da ostanem, neki ne!
Sportski žurnal 25.06.2018
Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da neki u klubu žele da ostane, a neki da ode. – Znam šta se dešava u klubu. Neki od njih žele da ostanem, neki žele da odem. Ali, to je deo fudbala. Govorim sebi da ovo nisam ja i trudim se da radim što jače –… »
Suma obavio najvažniji razgovor, navijači će biti oduševljeni!
Sportske.net 25.06.2018
Strelac vodećeg gola za Partizan u kontrolnom meču sa Honvedom otkrio je kako razmišlja pred start nove sezone. Fudbaleri Partizana savladali su Honved ( 2:0) na startu centralnog dela priprema u Sloveniji, a strelac vodećeg gola za crno-bele bio je… »
Vesti dana »
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Živka Bakića. Pucao mu u stopala pa ga overio! Vođa balkanskog kartela prošao torturu dok je pokušavao da se spase
Kurir pre 22 minutajoš 32 povezane
Dolovac: BIA zvala tužioce u vezi sa glasanjem za VST; Vujić: Sve je na nivou spekulacija
Radio 021 pre 4 satijoš 14 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju blokade: Traže hitan sastanak sa Macutom ili će radikalizovati proteste
NIN pre 8 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste „Aleksandar Vučić – Knjaževac, naša porodica“
Ist media pre 5 satijoš 27 povezanih
(Foto/video) Završen pretres stana brata Mila Đukanovića u Podgorici, inspektori nastavljaju akciju u Nikšiću
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 31 povezana