Повезане вести

Навијачке приче из Калињинграда: Како су Рускиње ''навлачиле'' Србе и зашто ме град подсећа на чувени скеч са грталицом у…

Навијачке приче из Калињинграда: Како су Рускиње ''навлачиле'' Србе и зашто ме град подсећа на чувени скеч са грталицом у…

Телеграф 25.06.2018
Телеграф се полако одјављује из Калињинграда, а следећа станица је Москва. Надамо се не и последња. Прва фаза Светског првенства се полако ближи крају! Фудбалска репрезентација Србије има да одигра још један меч у групи Е, а… »
Последњи тренинг пред пут у Москву, ево ког играча је Крстајић издвојио од осталих

Последњи тренинг пред пут у Москву, ево ког играча је Крстајић издвојио од осталих

Спортске.нет 25.06.2018
ФСС објавио неколико детаља са данашњег тренинга ''Орлова''. Још два дана остала су до одлучујуће утакмице наше репрезентације за пласман у осмину финала Мундијала у Русији, а данас ће ''Орлови'' напустити своју базу у… »
Александар Митровић: Ми Срби правимо чуда, победићемо Бразил!

Александар Митровић: Ми Срби правимо чуда, победићемо Бразил!

Хот спорт 25.06.2018
Репрезентативци Србије су силно мотивисани пред одлучујући меч у групи. Након два кола Орлови имају три бода и следи им дуел са Бразилом који за сада има четири. На конференцији поводом те утакмице, говорио је Александар Митровић… »

Вести дана »