Povezane vesti
Sloba progovorio o dogovoru sa Lunom i otkrio da li su imali taktiku kako da pridobiju publiku i osvoje nagradu! (VIDEO)
Telegraf 26.06.2018
- Ja sam njoj govorio da je bolje da ne provodimo vreme zajedno jer sam video da je ljudi napadaju, i da je možda tog momenta važnije da se druži sa drugima, čak sam se ja i sklanjao - rekao je Sloba. Sloba Radanović je prošle noći gostovao u… »
Dok je Sloba u emisiji emotivno pričao o Kiji, njegov brat se obratio pevačevim i Luninim fanovima i bacio sumnju na svaku…
Telegraf 26.06.2018
Slobinom bratu se nije svidelo ono što je Radanović pričao u emisiji uživo, a ticalo se Kije koju je hvalio. Sloba Radanović je prošle noći gostovao u emisiji "Narod pita", a za to vreme njegovi i Lunini fanovi su snimali lajv na Instagramu. Sloba… »
U program se uključila prevarena žena koja 12 godina nije sa mužem, a posle njenih reči i saveta, Sloba se debelo zamislio…
Telegraf 26.06.2018
Radanoviću, ako je suditi po izrazu lica, nije bilo svejedno zbog reči nepoznate gledateljke. Sloba Radanović nakon velikog finala Zadruge održanog 20. juna, prethodne noći gostovao je u emisiji Narod pita na televiziji Pink. Situacija koja se… »
Sloba nije mogao da sakrije svoju reakciju dok je gledao snimak romantičnih trenutaka provedenih sa Kijom! (video)
Telegraf 26.06.2018
Radanović se sve vreme tokom snimka smeškao i pevušio pesmu koja je išla uz video prilog. Sloba Radanović u emisiji "Narod pita" odgovarao je na različita pitanja i komentarisao svoje učešće u Zadruzi, a u jednom momentu pušten mu je… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana