Повезане вести

Слоба проговорио о договору са Луном и открио да ли су имали тактику како да придобију публику и освоје награду! (ВИДЕО)

Слоба проговорио о договору са Луном и открио да ли су имали тактику како да придобију публику и освоје награду! (ВИДЕО)

Телеграф 26.06.2018
- Ја сам њој говорио да је боље да не проводимо време заједно јер сам видео да је људи нападају, и да је можда тог момента важније да се дружи са другима, чак сам се ја и склањао - рекао је Слоба. Слоба Радановић је прошле… »
Док је Слоба у емисији емотивно причао о Кији, његов брат се обратио певачевим и Луниним фановима и бацио сумњу на сваку…

Док је Слоба у емисији емотивно причао о Кији, његов брат се обратио певачевим и Луниним фановима и бацио сумњу на сваку…

Телеграф 26.06.2018
Слобином брату се није свидело оно што је Радановић причао у емисији уживо, а тицало се Кије коју је хвалио. Слоба Радановић је прошле ноћи гостовао у емисији "Народ пита", а за то време његови и Лунини фанови су снимали лајв на… »
У програм се укључила преварена жена која 12 година није са мужем, а после њених речи и савета, Слоба се дебело замислио…

У програм се укључила преварена жена која 12 година није са мужем, а после њених речи и савета, Слоба се дебело замислио…

Телеграф 26.06.2018
Радановићу, ако је судити по изразу лица, није било свеједно због речи непознате гледатељке. Слоба Радановић након великог финала Задруге одржаног 20. јуна, претходне ноћи гостовао је у емисији Народ пита на телевизији Пинк… »
Слоба није могао да сакрије своју реакцију док је гледао снимак романтичних тренутака проведених са Кијом! (видео)

Слоба није могао да сакрије своју реакцију док је гледао снимак романтичних тренутака проведених са Кијом! (видео)

Телеграф 26.06.2018
Радановић се све време током снимка смешкао и певушио песму која је ишла уз видео прилог. Слоба Радановић у емисији "Народ пита" одговарао је на различита питања и коментарисао своје учешће у Задрузи, а у једном моменту пуштен… »

Вести дана »