Повезане вести

Баз Олдрин тужио децу и менаџерку: Покрали су ме и лажу о мени

Баз Олдрин тужио децу и менаџерку: Покрали су ме и лажу о мени

Вечерње новости 26.06.2018
Амерички астронаут Баз Олдрин тужио је своје двоје деце и бившу менаџерку тврдећи да му краду новац и да га клевећу. Амерички астронаут Баз Олдрин тужио је своје двоје деце и бившу менаџерку тврдећи да му краду новац и да га… »
Астронаут тужио своју децу, тврди да га поткрадају

Астронаут тужио своју децу, тврди да га поткрадају

Радио 021 26.06.2018
Амерички астронаут Баз Олдрин тужио је своје двоје деце и бившу менаџерку, тврдећи да му краду новац и да га клевећу. Тужба, у којој Олдрин наводи и да га спречавају да се ожени, подигнута је након што су његова деца Ендру и… »
Баз Олдрин тужио своју децу, тврди да га поткрадају

Баз Олдрин тужио своју децу, тврди да га поткрадају

Н1 Инфо 26.06.2018
Амерички астронаут Баз Олдрин тужио је своје двоје деце и бившу менаџерку тврдећи да му краду новац и да га клевећу. Тужба, у којој Олдрин наводи и да га спречавају да се ожени, подигнута је након што су његова деца Ендру и… »
Астронаут који је други ходао на месецу у проблему: Баз Олдрин тужио двоје деце и менаџерку

Астронаут који је други ходао на месецу у проблему: Баз Олдрин тужио двоје деце и менаџерку

Курир 26.06.2018
Амерички астронаут Баз Олдрин тужио је своје двоје деце и бившу менаџерку јер су му наводно украли новац и оклеветали га. Тужба, у којој је наведено да су му бранили да се ожени, поднета је након што су његова деца поднела… »
Чувени астронаут тужи своју децу због крађе новца

Чувени астронаут тужи своју децу због крађе новца

Блиц 26.06.2018
Чувени астронаут Баз Олдрин тужи двоје деце и њихове бивше пословне менаџере јер су му наводно украли новац, али и за клевету јер говоре да болује од деменције. Тужба, откривена у понедељак, поднета је у Флориди, недељу дана… »

Вести дана »