Povezane vesti
Pokušala da joj otvori oči, pa osula paljbu po takmičaru: Veza sa Gastozom ti nikako nije trebala! Zbog njega si sve bacila…
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, pokušala je da otvori Teodori oči. Pred svima u kući stavila joj je do znanja da joj veza sa Gastozom nije trebala u životu: "Mogla si dosta toga da postigneš, ali sve si… »
Ponudila sam šta sam imala, više ne mogu: Dalila odustala pred sam kraj! Po ovome će pamtiti 6. sezonu! (foto)
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, izjavila je nešto što je mnoge iznenadilo, obzirom da je finale sve bliže, a atmosfera u vili sve napetija. Naime, ona je odlučila da se više ne trudi, već da sve prepusti… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 1 satjoš 69 povezanih

Višković o Oluji: Ono što se danas slavi u Hrvatskoj kao pobeda, za srpski narod je dan tuge
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih

Deca od 5 i 17 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane

Nevreme stiže u Srbiju! Rhmz niže upozorenja: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 1 satjoš 43 povezane