Povezane vesti
Pokušala da joj otvori oči, pa osula paljbu po takmičaru: Veza sa Gastozom ti nikako nije trebala! Zbog njega si sve bacila…
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, pokušala je da otvori Teodori oči. Pred svima u kući stavila joj je do znanja da joj veza sa Gastozom nije trebala u životu: "Mogla si dosta toga da postigneš, ali sve… »
Ponudila sam šta sam imala, više ne mogu: Dalila odustala pred sam kraj! Po ovome će pamtiti 6. sezonu! (foto)
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, izjavila je nešto što je mnoge iznenadilo, obzirom da je finale sve bliže, a atmosfera u vili sve napetija. Naime, ona je odlučila da se više ne trudi, već da sve… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju Univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Američka centralna banka smanjila referentnu kamatnu stopu za četvrtinu procenta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Dačić: Beogradska policija identifikovala i uhapsila izvršioce krivičnih dela razbojništva nad taksistima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana