Povezane vesti
Pokušala da joj otvori oči, pa osula paljbu po takmičaru: Veza sa Gastozom ti nikako nije trebala! Zbog njega si sve bacila…
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, pokušala je da otvori Teodori oči. Pred svima u kući stavila joj je do znanja da joj veza sa Gastozom nije trebala u životu: "Mogla si dosta toga da postigneš, ali sve si… »
Ponudila sam šta sam imala, više ne mogu: Dalila odustala pred sam kraj! Po ovome će pamtiti 6. sezonu! (foto)
Kurir 26.06.2018
Intrigantna učesnica i bivša pobednica rijlaitija " Parovi", Dalila Dragojević, izjavila je nešto što je mnoge iznenadilo, obzirom da je finale sve bliže, a atmosfera u vili sve napetija. Naime, ona je odlučila da se više ne trudi, već da sve prepusti… »
Vesti dana »
EU razmatra akcije kako bi Ormuski moreuz mogao da bude otvoren, traži objašnjenja SAD
Beta pre 59 minutajoš 28 povezanih
"Nikada nisam bio ovoliko povređen": Milton pričao o teškoj sezoni i drami koju je preživeo u Dubaiju
Nova pre 39 minutajoš 35 povezanih
Tramp pritiska Kinu, nafta u režimu panike: Barel Brenta preko 106 dolara, centralne banke vagaju sudbinu kamatnih stopa
Kurir pre 24 minutajoš 24 povezane
Studenti novosadske Akademije umetnosti pozvali na javni čas: Grad hoće da nam oduzme prostorije
N1 Info pre 39 minutajoš 6 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 1 satjoš 65 povezanih