Povezane vesti

Zvanično: Naingolan novi fudbaler Intera

Večernje novosti 26.06.2018
Dosadašnji fudbaler Rome Rađa Naingolan od naredne sezone nosiće dres Intera, potvrdila su danas oba kluba. Dosadašnji fudbaler Rome Rađa Naingolan od naredne sezone nosiće dres Intera, potvrdila su danas oba kluba. Naingolan je sa Interom potpisao… »

Zvanično, treće pojačanje u danu za Romu, deseto ukupno! Ovo je najveće do sada!

Sportske.net 26.06.2018
Nakon odlaska Rađe Naingolana, krenulo se sa dolascima. Davide Santon i Nikolo Zaniolo su jutros predstavljeni u Rimu, oni su došli u sklopu razmene sa Interom nakon odlaska Naingolana u taj klub. Nije to sve što se tiče današnjeg dana. Ekipu Rome je… »

Naingolan zvanično pojačao Inter

Vesti online 26.06.2018
Belgijski fudbaler Rađa Naingolan zvanično je predstavljen kao novi igrač Intera, saopšteno je na sajtu milanskog kluba. Naingolan je potpisao ugovor na četiri godine sa "neroazurima", nakon transfera za koji će Roma će na ime obeštećenja dobiti… »

Zvanično: Naingolan u Interu

Hot sport 26.06.2018
Rađa Naingolan od danas je fudbaler Intera, Roma zauzvrat dobila dva igrača i 24 miliona evra. Naingolan je sa Interom potpisao ugovor na četiri godine, a po odlasku iz redova „neroazura“ Roma će inkasirati još deset posto od narednog transfera… »

Naingolan zvanično u Interu – Romi 24 mil. € za 30-godišnjaka

B92 26.06.2018
Belgijski fudbaler Rađa Naingolan zvanično je prešao iz Rome u milanski Inter. Inter je Romi platio 24 miliona evra i poslao dvojicu igrača – Nikola Zaniola i Davida Santona, pa je transfer ukupno vredan 38 miliona. Roma ima pravo i na deset odsto… »

Očekivano, i Roma potvrdila dva pojačanja

Sportske.net 26.06.2018
Nakon Naingolana koji je stigao u Inter, u Romu su stigla dva pojačanja. Rađa Naingolan je postao novi fudbaler Intera, plaćen je 24 miliona evra, a dodatno u zamenu za njega Inter je poslao dvojicu fudbalera u Romu. To su Davide Santon i Nikolo… »

Zvanično je, crno-plavi "Nindža", sve u znaku četvorke!

Sportske.net 26.06.2018
Kao što se i očekivalo, Naingolan je postao fudbaler Intera. Ono što je najavljeno pred kraj sezone, sada je i učinjeno, Rađa Naingolan je postao novi fudbaler Intera. Cena je dogovorena na 24 miliona evra, plus Santon i Zaniolo. Ugovor je potpisan… »

Vesti dana »