Povezane vesti
Sloba Radanović objavio sliku kad je bio mali. Slika nikad objavljena!
Svet plus 26.06.2018
Pevač Slobodan Radanović tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" privukao je ogromnu pažnju javnosti pošto je započeo ljubavnu vezu sa Lunom Đogani iako je i dalje imao zakonitu suprugu. Slobini postupci i danas su nešto o čemu priča čitava Srbija… »
Još kao dečak bio mamac za žene! Ovako je izgledao sloba Radanović pre pevačke karijere, lune i kije: Nikada do sada…
Kurir 26.06.2018
Pevač Slobodan Radanović tokom boravka u Beloj kući "Zadruge" privukao je ogromnu pažnju javnosti i stekao titulu preljubnika, pošto je na samom početku rijalitija započeo ljubavnu vezu sa blogerkom Lunom Đogani i na taj način pred milionskim… »
Prevarena žena napala Slobu u programu uživo: Zbog njenih reči pevač gutao knedle
Blic 26.06.2018
Sloba Radanović po izlasku iz rijalitija susreo se sa različitim komentarima na račun onoga što je učinio pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga" - prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Tokom njegovog gostovanja u emisiji… »
ONA ME JE ZVALA U WC I GOVORILA KAKO JOJ SE DOPADAM: Sloba otkrio ko je napravio prvi korak u vezi sa Lunom! (VIDEO)
Svet & Skandal 26.06.2018
Slobodan Radanović komentarisao je ljubavnu vezu sa Lunom Đogani koju je započeo u rijaliti programu “Zadruga” u emisiji “Zadruga, narod pita” u kojoj je bio gost voditeljke Dušice Jakovljević. – Pa ne znam… Devojka me je zvala da… »
Sloba otkrio detalj o Kiji koji niste znali!
Vesti online 26.06.2018
U emisiji "Zadruga, narod pita" gostovao je Slobodan Radanović koji je u rijaliti programu "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Pevač se u toku emisije dotakao i komentarisao svoju ženu. - Kako je moguće da je se zaljubio u Lunu, koja je… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih