Повезане вести

Још као дечак био мамац за жене! Овако је изгледао слоба Радановић пре певачке каријере, луне и кије: Никада до сада виђена…

Још као дечак био мамац за жене! Овако је изгледао слоба Радановић пре певачке каријере, луне и кије: Никада до сада виђена…

Курир 26.06.2018
Певач Слободан Радановић током боравка у Белој кући "Задруге" привукао је огромну пажњу јавности и стекао титулу прељубника, пошто је на самом почетку ријалитија започео љубавну везу са блогерком Луном Ђогани и на тај начин… »
Преварена жена напала Слобу у програму уживо: Због њених речи певач гутао кнедле

Преварена жена напала Слобу у програму уживо: Због њених речи певач гутао кнедле

Блиц 26.06.2018
Слоба Радановић по изласку из ријалитија сусрео се са различитим коментарима на рачун онога што је учинио пред милионским аудиторијумом у ријалитију "Задруга" - преварио супругу Кију Коцкар са Луном Ђогани. Током његовог… »
ОНА МЕ ЈЕ ЗВАЛА У ВЦ И ГОВОРИЛА КАКО ЈОЈ СЕ ДОПАДАМ: Слоба открио ко је направио први корак у вези са Луном! (ВИДЕО)

ОНА МЕ ЈЕ ЗВАЛА У ВЦ И ГОВОРИЛА КАКО ЈОЈ СЕ ДОПАДАМ: Слоба открио ко је направио први корак у вези са Луном! (ВИДЕО)

Свет & Скандал 26.06.2018
Слободан Радановић коментарисао је љубавну везу са Луном Ђогани коју је започео у ријалити програму “Задруга” у емисији “Задруга, народ пита” у којој је био гост водитељке Душице Јаковљевић. – Па не знам… Девојка ме је звала… »
Слоба открио детаљ о Кији који нисте знали!

Слоба открио детаљ о Кији који нисте знали!

Вести онлине 26.06.2018
У емисији "Задруга, народ пита" гостовао је Слободан Радановић који је у ријалити програму "Задруга" преварио своју супругу Кристину Коцкар. Певач се у току емисије дотакао и коментарисао своју жену. - Како је могуће да је се… »

Вести дана »