Повезане вести

Африканац избламирао хрватског премијера Пленковић: У Африци вапе за нашим стандардом; Кенијски новинар: Ми не знамо где је та…

Африканац избламирао хрватског премијера Пленковић: У Африци вапе за нашим стандардом; Кенијски новинар: Ми не знамо где је та…

Вечерње новости 26.06.2018
Не знам о чему је хрватски премијер говорио кад је рекао да толико Африканаца сања о хрватском начину живота, јер верујем да велик број Африканаца ни не зна где се Хрватска налази, рекао је новинар. Изјава премијера Андреја… »
Афрички новинар запушио уста пленковићу: Ми желимо да живимо у Немачкој или Француској, а не у Хрватској (видео)

Афрички новинар запушио уста пленковићу: Ми желимо да живимо у Немачкој или Француској, а не у Хрватској (видео)

Курир 26.06.2018
Хрватски премијер, Андреј Пленковић, јуче је говорио о демографским проблемима за које је поручио како нису ту од јуче, а онда је своју земљу упоредио с афричким државама рекавши како би у Африци жудели да имају стандард као у… »
Пленковић разбеснео Хрвате: У Африци би вапили да имају стандард као ми! Жестока реакција јавности! (видео)

Пленковић разбеснео Хрвате: У Африци би вапили да имају стандард као ми! Жестока реакција јавности! (видео)

Курир 26.06.2018
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изазвао је праву лавину реакција у медијима и на друштвеним мрежама након једне изјаве. Говорећи о демографским проблемима и трендовима, Пленковић је Хрватску упоредио са афричким земљама… »

Вести дана »