Povezane vesti

Afrikanac izblamirao hrvatskog premijera Plenković: U Africi vape za našim standardom; Kenijski novinar: Mi ne znamo gde je…

Afrikanac izblamirao hrvatskog premijera Plenković: U Africi vape za našim standardom; Kenijski novinar: Mi ne znamo gde je…

Večernje novosti 26.06.2018
Ne znam o čemu je hrvatski premijer govorio kad je rekao da toliko Afrikanaca sanja o hrvatskom načinu života, jer verujem da velik broj Afrikanaca ni ne zna gde se Hrvatska nalazi, rekao je novinar. Izjava premijera Andreja Plenkovića da bi u "Africi… »
Afrički novinar zapušio usta plenkoviću: Mi želimo da živimo u Nemačkoj ili Francuskoj, a ne u Hrvatskoj (video)

Afrički novinar zapušio usta plenkoviću: Mi želimo da živimo u Nemačkoj ili Francuskoj, a ne u Hrvatskoj (video)

Kurir 26.06.2018
Hrvatski premijer, Andrej Plenković, juče je govorio o demografskim problemima za koje je poručio kako nisu tu od juče, a onda je svoju zemlju uporedio s afričkim državama rekavši kako bi u Africi žudeli da imaju standard kao u Hrvatskoj. "Taj… »
Plenković razbesneo Hrvate: U Africi bi vapili da imaju standard kao mi! Žestoka reakcija javnosti! (video)

Plenković razbesneo Hrvate: U Africi bi vapili da imaju standard kao mi! Žestoka reakcija javnosti! (video)

Kurir 26.06.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izazvao je pravu lavinu reakcija u medijima i na društvenim mrežama nakon jedne izjave. Govoreći o demografskim problemima i trendovima, Plenković je Hrvatsku uporedio sa afričkim zemljama, rekavši kako bi tamo… »

Vesti dana »