Povezane vesti
Imao sam veću tremu nego za za zvezde granda, celu noć smo dežurali: Dinča proslavio rođenje sina! Evo zašto je mališanu dato…
Kurir 26.06.2018
Kada se supruga Milana Dinčića Dinče porodila i na svet donela dečaka, ponosni roditelji dali su bebici ime Vukan, a pevač je objasnio zašto. "Ime Avram mi se najviše dopalo, ali sam odustao od njega. Dvoumili smo se između imena Jakov i Vukan, volimo… »
Zvezdi Granda pocepali majicu: Dinča postao otac, evo kako je slavio do zore! Ples za kraj je najluđi! (video)
Kurir 26.06.2018
Milan Dinčić Dinča, pevač Granda, postao je otac. Njegova supruga Jelena porodila se i na svet donela dečaka kome su dali ime Vukan. Pevač je celu noć slavio rođenje sina sa prijateljima. Ljubomir Perućica objavio je video na Instagram storiju slavlja… »
Dinča dobio sina Vukana
Večernje novosti 25.06.2018
Folk pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, novinarka Jelena Sekulović, postali su u ponedeljak prvi put roditelji! FOLK pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, novinarka Jelena Sekulović, postali su u ponedeljak prvi put roditelji! Jelena je u… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 54 minutajoš 20 povezanih

"Nemojte da legitimizujete nasilje": Vučević: Pucanje na prostorije SNS u Vrnjačkoj Banji nije izolovan incident, na to je pozivano od početka blokada
Blic pre 9 minutajoš 25 povezanih

Početak sednice Skupštine grada Novog Sada obeležilo nekoliko manjih incidenata
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

BLOG UŽIVO Studenti podneli krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog 5 krivičnih dela
Nova pre 4 minutajoš 13 povezanih