Повезане вести
Имао сам већу трему него за за звезде гранда, целу ноћ смо дежурали: Динча прославио рођење сина! Ево зашто је малишану дато…
Курир 26.06.2018
Када се супруга Милана Динчића Динче породила и на свет донела дечака, поносни родитељи дали су бебици име Вукан, а певач је објаснио зашто. "Име Аврам ми се највише допало, али сам одустао од њега. Двоумили смо се између имена… »
Звезди Гранда поцепали мајицу: Динча постао отац, ево како је славио до зоре! Плес за крај је најлуђи! (видео)
Курир 26.06.2018
Милан Динчић Динча, певач Гранда, постао је отац. Његова супруга Јелена породила се и на свет донела дечака коме су дали име Вукан. Певач је целу ноћ славио рођење сина са пријатељима. Љубомир Перућица објавио је видео на… »
Динча добио сина Вукана
Вечерње новости 25.06.2018
Фолк певач Милан Динчић Динча и његова супруга, новинарка Јелена Секуловић, постали су у понедељак први пут родитељи! ФОЛК певач Милан Динчић Динча и његова супруга, новинарка Јелена Секуловић, постали су у понедељак први… »
Вести дана »

Вучић: Блокадери нанели огромну штету, ипак победили смо на демократски начин
Глас Западне Србије пре 22 минутајош 30 повезаних

Временска прогноза Србије: променљиво облачно са ретким пљусковима и наставак топлог времена
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана

Прелиминарни извештај о паду авиона Ер Индија: прекидачи за гориво пребачени у положај искључено након полетања
Наслови.аи пре 3 сатајош 22 повезане