Povezane vesti

Imao sam veću tremu nego za za zvezde granda, celu noć smo dežurali: Dinča proslavio rođenje sina! Evo zašto je mališanu…

Imao sam veću tremu nego za za zvezde granda, celu noć smo dežurali: Dinča proslavio rođenje sina! Evo zašto je mališanu…

Kurir 26.06.2018
Kada se supruga Milana Dinčića Dinče porodila i na svet donela dečaka, ponosni roditelji dali su bebici ime Vukan, a pevač je objasnio zašto. "Ime Avram mi se najviše dopalo, ali sam odustao od njega. Dvoumili smo se između imena Jakov i Vukan… »
Zvezdi Granda pocepali majicu: Dinča postao otac, evo kako je slavio do zore! Ples za kraj je najluđi! (video)

Zvezdi Granda pocepali majicu: Dinča postao otac, evo kako je slavio do zore! Ples za kraj je najluđi! (video)

Kurir 26.06.2018
Milan Dinčić Dinča, pevač Granda, postao je otac. Njegova supruga Jelena porodila se i na svet donela dečaka kome su dali ime Vukan. Pevač je celu noć slavio rođenje sina sa prijateljima. Ljubomir Perućica objavio je video na Instagram storiju… »
Dinča dobio sina Vukana

Dinča dobio sina Vukana

Večernje novosti 25.06.2018
Folk pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, novinarka Jelena Sekulović, postali su u ponedeljak prvi put roditelji! FOLK pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, novinarka Jelena Sekulović, postali su u ponedeljak prvi put roditelji… »

Vesti dana »