Povezane vesti
IMALA JE TEŠKO DETINJSTVO: Teodora priznala šta joj je najviše falilo!
Svet & Skandal 26.06.2018
Teodora Radoičić je pokazala dosta stvari tokom rijalitija Parovi ali je definitvno ostala upamćena njena želja za ljubavlju. “Iskreno ja mislim da nijedan čovek zaista ne može da živi bez ljubavi. Da li je to ljubav od strane porodice, to mislim… »
Imala je preteško detinjstvo, a najviše joj je falila jedna stvar: Evo bez čega Teodora nikako ne može da živi! (foto)
Kurir 26.06.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" na jutarnjoj kafici pričaju na temu bez čega ne mogu u životu. Šta je to toliko bitno svakome od učesnika bez čega ne bi mogli da zamisle svoj život. Teodora je pokazala dosta stvari tokom rijalitija ali… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 56 povezanih

BLOG UŽIVO „Vesti su vam krvave, izlazite napolje“: Zaglušujuća buka pred RTS-om u vreme Dnevnika 2, u zgradi ugašena svetla
Nova pre 43 minutajoš 89 povezanih

I dalje blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, deo zaposlenih RTS-a se obratio studentima (blog)
Novi magazin pre 8 minutajoš 48 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 5 satijoš 8 povezanih

Burno u gradskoj Skupštini u Nišu: Sednica zakazana na zahtev opozicije završena nakon pet minuta
Euronews pre 7 satijoš 34 povezane