Povezane vesti

Mladen Krstajić: Srce na teren za pobedu Srbije!

Sportski žurnal 26.06.2018
Mladen Krstajić je pred medije u Moskvi izašao smiren, hladnokrvan i očigledno spreman za protokolarna pitanja. Na žalost, i ovog puta srpski novinari ostali su u velikom broju uskraćeni za privilegiju koju je i pred utakmicu sa Brazilom FIFA oficir… »

Krstajić i kolarov veruju: Poštujemo Brazil kao fudbalsku velesilu, ali se ne predajemo!

Večernje novosti 26.06.2018
Daćemo maksimum i videćemo kakav će biti rezultat na kraju. Sigurno će biti zanimljivo. Osećamo se kao da igramo u Srbiji, Rusija je naša bratska zemlja - poručuje selektor Srbije. Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da… »

"Brazil opušten, a na svakom Mundijalu ima iznenađenja"

B92 26.06.2018
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da njegova ekipa poštuje Brazil kao fudbalsku velesilu, ali da se neće predati i da će dati maksimum da pobedi i prođe dalje. "Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali gledamo sebe, da… »

Krstajić: Nećemo se predati, daćemo maksimum

RTS 26.06.2018
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je na konferenciji za novinare u Moskvi da se "orlovi" neće predati i da će dati svoj maksimum u duelu sa Brazilom, koji je odlučujući za plasman u osminu finala turnira. "Ne treba trošiti reči o… »

Krstajić: Poštujemo Brazil kao fudbalsku velesilu, ali se nećemo predati

Politika 26.06.2018
MOSKVA- Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da njegova ekipa poštuje Brazil kao fudbalsku velesilu, ali da se neće predati i da će dati maksimum da pobedi i prođe dalje. „Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali gledamo… »

Krstajić: "Nije sramota izgubiti od Brazila, sramota je ne pružiti maksimum"

Sportske.net 26.06.2018
U taboru "orlova" jedva čekaju sutrašnju utakmicu. Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da jedva čeka da sutra počne utakmica sa Brazilom, koja će odlučiti sudbinu "orlova" na Svetskom prvenstvu, a potencijalno i Brazila. "Ne treba trošiti… »

Vesti dana »